2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یکی از سرچ های گوشیشه مال چند وقت قبلهعکس گرفتم ک ی روزی حرفی زدم حاشا نکنهماشالا حاشا کردنش عال ...

🙁🙁چی بگم والا من واقعا درک نمیکنن اینجور مردارو

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

بخاطر بدهیی که دارم اجاره خونه ای ک دوتا عقب افتاده بچه کوچیک شهریه مدرسه دخترم سربازی شوهرم دیگه نمیدونم چی بفروشم هیچکسم نیست بچه هامو نگهداره برم سرکار صاحب خونه گفته بلند بشید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چرا نرفتی سزارین البته ببخشید میپرسم یوقت ناراحت نشی😘

به خاطره شرایط مالی به شوهرم نمیخوام فشار بیارم و اینکه دکترمم زیاد واسه سز تمایل نداره واسه طبیعی تشویق میکنه 

به خاطره شرایط مالی به شوهرم نمیخوام فشار بیارم و اینکه دکترمم زیاد واسه سز تمایل نداره واسه طبیعی ت ...

الهی عزیزم زن زندگیی هستیااا😘😘 انشالله خدا کمکت کنهه زایمان راحتی داشته باشی اصلاا نترس به این فکر کن میخوای فندق کوچولوت ببینی ذوق کنی براش واای من انقدر بچه دوست دارمم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰