2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور .. چشام پف کرده انقد گریه کردم

گریه ام نمیاد از فشار عصبی سردرد شدید و تپش قلب و لرزش پا گرفتم ... فقط نیاز دارم حرف بزنم تا یکی ارومم کنه  اصلا حقیقتو یگ حتی من مقصرم 

۸ ساله خود آزاری دارمشبا میرم هیستوری مرورگر شوهرمو چک میکنم ک فیلم خاکبر سری دیدهو تا صبح گریه میکن ...

خوب ببینه تا چشش در آد 

انقدر شوهرت رو برای خودت بزرگ کردی همونقدر خودت کوچیک و ضعیف و ناتوان میشی 

نمیدونم خدا میدونه تب و سرفه داره

انشالله که از این ویروسه نیست ما کل خاندان و جدو آبادمون گرفتن هنوز خوب نشدن منم تا الان مرض داری کردم شوهرم مریض شده دیگه اون خوابش برد منم خواستم بخوابم دیگه تا چشمام.بستم پنیک شده از خواب پریدم دیگه نمیتونم بخوابم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

پاهام عرقسوزه درد اون نمیزاره بخوابم هر راهی رو امتحان کردم نشده

فقط روغن مایع یک در یک..به نظر مسخره و غیر علمی و غیر بهداشتی میاد اما از هر روغن طبیعی و گرون قیمتی موثر تره.تجربه همیشه یه قدم از علم جلوتره😄

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

کلی گریه کردم.نماژ خوندم..الان اومدم تو رختخواب...میشه برا حاجتم ی صلوات بفرستین 🥺❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

گریه ام نمیاد از فشار عصبی سردرد شدید و تپش قلب و لرزش پا گرفتم ... فقط نیاز دارم حرف بزنم تا یکی ار ...

عزیزم هیچ‌چیزی مطلقا تو دنیا جز سلامتی عزیزانت و خودت مهم نیس ان شاالله مشکلت حل شه ولی واسه جز دوموردی که گفتم خیلی بی معنی خودتو اذیت کنی