2777
2789
عنوان

دردپریودی درهفته26باردازی توروخداکسی تجربه داره بگه 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 53 پست
از نوع درد و انقباض هات بگو .

دقیقا شبیه پریودی از عصر گرفته و بیشتزم شده 

شیاف پروژسترون گذاشتم تاثیری نکرد 

یکم دردش به کمرم هم میزنه دردش نازاحت کننده چندبار خودمو به خواب زدم فایده نداشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دردت مداومه احتمال کار سنگین کردی باید استراحت کنی فردا جایی برای سونو نیست فقط بیمارستانا اگه باشن هسند اگه که یه تایمی درد نداری بعد دوباره شروع میشه این انقباضه امکان زایمان زودرس پس استراحت کن و بزار تا فردا ببینم چی میشه

دقیقا شبیه پریودی از عصر گرفته و بیشتزم شده شیاف پروژسترون گذاشتم تاثیری نکرد یکم دردش به کمرم هم می ...

اینکه میگی انقباض داری چه طور .

درد که به خاطر همون تحریک شدن و بالا رفتن سن جنین هست .

از انقباض بگو 

اینکه میگی انقباض داری چه طور .درد که به خاطر همون تحریک شدن و بالا رفتن سن جنین هست .از انقباض بگو

نمیدونم انقباض به چی میگن فقط همون درد پریودی دارم ک از بعدازظهر بیشتر شده دقیقا زیر شکممه نمیدونم این الان انقباضه یانه 

اینکه میگی انقباض داری چه طور .درد که به خاطر همون تحریک شدن و بالا رفتن سن جنین هست .از انقباض بگو

اگه دردش بخاطر تحریک‌شدن چرا پس آروم‌نمیشه 

استرس تمام وجودمو گرفته 

نمیدونم انقباض به چی میگن فقط همون درد پریودی دارم ک از بعدازظهر بیشتر شده دقیقا زیر شکممه نمیدونم ا ...

نه 

این نیست 

انقباض مثل اینکه خودت رو سفت کنی ، شکمت سفت میشه ولی دست خودت نیست . در بازه های زمانی 

مثلا ساعت 9 شکمت سفت میشه دردت ناگهانی سه برابر میشه بعد از 5 دقیقه رها میکنه و اثری از درد مضاعف نیست 

بعد ساعت 11 دوباره همینطور 

اگر انقباض برای زایمان باشه این فاصله ی زمانی بین درد ها کمتر میشه 

مثلا هر دوساعت میشه یک ساعت و نیم ، یک ساعت ، و ...

کمتر میشه 

این انقباض زایمان هست

نه این نیست انقباض مثل اینکه خودت رو سفت کنی ، شکمت سفت میشه ولی دست خودت نیست . در بازه های زمانی م ...

خداخیرت بده ک این وقت شب وقت گذاشتی جواب سوالامو دادب خدا بچه هات رو برات حفظ کنه 

تا صبح صبرمیکنم نشد میرم بیمارستان نوارقلب و سونو اگه داشتن انجام بدن

اگه دردش بخاطر تحریک‌شدن چرا پس آروم‌نمیشه استرس تمام وجودمو گرفته

من هم شرایط تو رو داشتم 

تو خواب شبیه ار گا  سم برام پیش اومد

این درد سراغم اومد

مامانم گفت 

کمرم رو با یک شال یا چادر نازک شل ببندم

گوشت بخورم

استراحت مطلق تا چند روز 

7 تا حمد رو هم بخونم

انجام دادم شکر خدا خوب شد 

مال من یک 24 ساعت طول کشید 

تو هم همینطور 

انشاءالله بهتر میشی 

خداخیرت بده ک این وقت شب وقت گذاشتی جواب سوالامو دادب خدا بچه هات رو برات حفظ کنه تا صبح صبرمیکنم نش ...

من یک نی نی دارم . الان باید 6 ماهه باشه ولی 8 ماهه هست 

دو ماه زود دنیا اومد ! 😊 

من هم شرایط تو رو داشتم تو خواب شبیه ار گا سم برام پیش اومداین درد سراغم اومدمامانم گفت کمرم رو با ...

دستتون دردنکنه ارومم کردین خداکنه دردش کمتر بشه 

انشا..هرچی ازخدامیخاین بهتون بده استرسم یکم کم شد 

من یک نی نی دارم . الان باید 6 ماهه باشه ولی 8 ماهه هست دو ماه زود دنیا اومد ! 😊

اگه انقباض باشه امپولی چیزی هست جلو انقباضش رو‌بگیرن یا دنیا میاد؟ اخه 26هفته خیلی کوچیکه

دستتون دردنکنه ارومم کردین خداکنه دردش کمتر بشه انشا..هرچی ازخدامیخاین بهتون بده استرسم یکم کم شد

استرس نداشته باش 

با استراحت بهتر میشی 

کمی از احساس درد واکنش سیستم عصبی هست 

اگر از الان به این فکر کنی که چقدر زانوی راستت درد میکنه  و ذهنت رو معطوف کنی به زانوی راست 

بعد از مدتی کمرت خوب میشه و زانوت درد میگیره !