2777
2789

سلام 

خانوما نمیگم من بی حجاب بودم اما موهام کمی از روسری بیرون بود . مانتو همیشه تا زانو می پوشم ولی چادر نمی پوشیدم 

الان دو سه ماهیه محجبه و چادری شدم و نماز خون و دیگه آرایش نمیکنم.

ولی همه مسخره ام میکنن .

فقط همسرمه که میگه زیبا تر شدی و حمایتم می‌کنه 

اینم بگم به خواست خودم محجبه شدم 

خانواده ام و دوست و آشنا خیلی مسخره ام میکنن 

میدونن دارم میخونم واسه آزمون استخدامی ، همش تیکه میندازن که آره بخاطر اینکه قبول شی اینطوری می‌کنی ؟ یا داداشم اونروز تو مهمونی گفت فکر کردی اومدی سالن مصاحبه که اینطوری حجاب کردی!آخه تو مهمونی نامحرم بود دامادامون بودن .

حتی شنیدم که تو مهمونی زن داداشم به مادرش گفت فلانی ینی من بخاطر اینکه آزمون استخدامی قبول شه این کارو کرده .

بخدا اینو شنیدم دق کردم گفتم خدایا خودت می‌دونی که من بخاطر تو می‌پوشم فقط ...

خانما لطفا بگید چطوری از آزارشون راحت بشم.خیلی رو مخمه.

بخدا دلیلش اینطوری که میگن نیست .

تو خانوادمون همه بی حجابن.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما من خیلی رابطم با خدا خوب شده 

دیدم نسبت به زندگی عوض شده کلا..

از الان به این فکر میکنم لباس تو عروسیا چی بپوشم که محجبه باشه ...منظورم عروسی خواهر برادر هست ..آخه ما همه عروسیامون مختلطه.

من دیگه نمی رقصم.

اونروز تولد بچه خواهرم بود من اصن نرقصیدم ولی خب دست میزدم 

همه مسخره ام کردن 

نامحرم بود خب 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

مانتو بلند بپوشش زمانی که دامادها هستن چادر بردار یا لباس بلند با حجاب بپوش 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

منم همینم ولی میگم شوهرم خواسته حریف اونم نمیشن

من اینطوری بگم دیگه واویلاست 

سخته ولی حسابشون نکن، کسایی که دیگه حجابم مسخره میکنن همون حساب نشن بهتره، نمی‌دونم چرا فکر نمیکنن هرکس عقایدی داره خب

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

خب چون واقعا هرکس واسه آزمون استخدامی میخونه با حجاب و نماز جمعه خون میشه 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏