2777
2789
عنوان

بي محبتي همسر

137 بازدید | 2 پست

سلام خانما من سه ساله ازدواج كردم يه بچه هشت ماهه دارم

همسرم خيلي بي توجهي ميكنه بهم يعني انگار منو نميبينه ميخواد حرف بزنه نگان نميكنه يا اصلا زياد حرف نميدنه همش سركاره وقتيم مياد همش سرش تو گوشيه

اصلا وقت نميذاره برام ك بريم بيرون يا خريد باورتون ميشه توي بارداري كلا خودم تنها ميرفتم سونو وًدكتر

معذرت ميخوام رابطه هم ماهي يكبارحس ميكنم از من بدش مياد ولي نه فقط گاهي اوقات توپيام ي قربون صدقه بره شاايد. كنارش اصلا نميبينه منو

از بارداري اينجور شدگوشيشم اصلا نميده من ك ذست بزنم

اگرم چيزي بگم زود جوش مياره اصلا وقت نميذاره بامر باشه افسرده شدم ديگع حس زشتي بهم دست ميده زشت نيستن فقط بخاطر بارداري شديد وزن اضاف كردم و كمم نميشه رژيمً ميگيرم ضعف ميرم

فقط پول خرج ميكنه برام 

فكر ميكنه زن فقط پول ميخواد و محبت نياز نداره و فقط ولخرجي ميكنه بنظرتون چيكار كنم بهش مشكوكم بع خيانت هم ولي مطمين نيستم خوش ميگه من از صب تا شب سركارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.