2777
2789

من یه سرم و ابرسان و شوینده استفاده میکنم مثلا روزی ۲ الی ۳ بار صورتم و میشورم صبح سرم میزنم به همه جای صورتم عصر ابرسان میزنم به گونه و پیشونی اما چون چونم و بینیم خیلی چربه و جوش داره از همون سرم میزنم و شبا صورتم‌ سرم میزنم دوباره 

شما از سرم و ابرسان چجوری استفاده میکنید ؟ 

من درست استفاده میکنم ؟ 

پوستم چربه البته خیلی چرب بود از وقتی اینارو میزنم کمتر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شست وشو باید در روز ۲ بار باشه! یکی صبح ک ازخاب بیدار میشی، یکیم وقتی ک میخابی باید بشوری! 

اول باید با شوینده بشوری، بعد با تونر مخصوص پوستن بااستفاده از پد پاک کنی، بعد سرم ابرسان ودر نهایت مرطوب کننده 

جوش نمیزنی ؟ پوستت خوب تمیز میشه ؟

کلا روتین دیگه ای ندارم

ازه بابا پوستم خوبه

پوست هرچی بیشتز بهش برسی بیشتز تر میخوره توش

من یمدت انقد روتین داشتم ریده شد بهش

ولش کردم درست شد

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

عزیزم شست وشو باید در روز ۲ بار باشه! یکی صبح ک ازخاب بیدار میشی، یکیم وقتی ک میخابی باید بشوری! اول ...

این روتین شبه! 

روتیم صبح، با شوینده بشور، باتونر پاک کن، و۲ انگشت اشارع ووسطی رو ضدافتاب بی رنگ بزن وب صورتت بزن