2777
2789
عنوان

بیاید ببینید چی شده😔😔

163 بازدید | 27 پست

پدرم یکماه پیش یه جراحی لوزه داشتن الان جواب نمونه و آزمایشش گفته سرطان نان هاچکین😭😭😭چکار کنیم 

چی میشه؟ درمان میشه؟ تو روخدا کسی  که تجربه یا اطلاعی داره بیاد کمک کنه

روزگارمون سیاه شده این دو سه روز😔😔

یعنی بعد عمل اینجور شدن؟اخه منم میخام عمل کنم

بخاطر تورم غدد لنفاوی و درد ناحیه حلق  لوزه هاش ورم کرد و چرکی شد و عفونتش با دارو اصلا خوب نمیشد مجبور به جراحی شد

شما نگران نباشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث چی زجه میزنم و هوار میکشم و خدارو قسم میدم داغونم

این کارا چیه میکنی

یکمی خودتو جمع و جور کن

چرا اینقدر انرژی منفی میفرستی

خراب کردن روحیه از هرچیزی بدتره

جمع کن خودتو دختر

از کجا معلوم نزده باشه جای دیگش چون جواب نمونش بعد یکماه اومدهیکماهه از عملش گذشته

اینقدر انرژی منفی نده هرچی به این چیزا فکر کنی بدتره 

ن اینقدرم دیگه یا سرعت نیستن

این کارا چیه میکنییکمی خودتو جمع و جور کنچرا اینقدر انرژی منفی میفرستیخراب کردن روحیه از هرچیزی بدتر ...

پیش خودش اصلا رو نمیکنم اصلا پیشش نگفتیم 

قرار از شنبه بره petاسکن انجام بده هی میگیم برا اطمینان 

پیش خودش اصلا رو نمیکنم اصلا پیشش نگفتیم قرار از شنبه بره petاسکن انجام بده هی میگیم برا اطمینان

خودش از حال روز شما میفهمه

درضمن انرژی منفیتونم اثر میزاره ناخوداگاه

اینقدر انرژی منفی نده هرچی به این چیزا فکر کنی بدتره ن اینقدرم دیگه یا سرعت نیستن

بچه هام میگن مامان چی شده اینقدر گریه میکنی😔مجبورم شبا بخوابونمشون برم زجه بزنم و هوار بکشم و خالی کنم درونمو

بچه هام میگن مامان چی شده اینقدر گریه میکنی😔مجبورم شبا بخوابونمشون برم زجه بزنم و هوار بکشم و خالی ...

زشته بابا فکر کردی الان خودت ازمایش بدی هیچ سرطانی نداری ؟همه دارن

فقط خیلی ها ندونسته سال ها باهاش زندگی میکنیم هیچی هم نمیشه

پس اینقدر حس منفی ایجاد نکن

داد و هوار چیه

بنده خدا خوب میشه

زشته بابا فکر کردی الان خودت ازمایش بدی هیچ سرطانی نداری ؟همه دارنفقط خیلی ها ندونسته سال ها باهاش ز ...

ای کاش پیشم بودی پاهات میبوسیدم به نشانه تشکر

راست میگی که درمان میشه؟ خوب میشه