2777
2789

یکی از آشنا ها امروز تماس گرفتن باهام گفتن دیشب خواب دیدم یه دسته گل رز قرمز و صورتی برات آوردم .

کسی می دونه تعبیرش چیه؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر خواب بلدین؟

معمولا بیشتر از گوگل کمک میگیرم من این مدتی که دنبال یه تعبیری بودم فهمیدم فقط واسه اون فرده ، همون آشناتون حالا خوشحالی یا هرچی باشه برای اونه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

معمولا بیشتر از گوگل کمک میگیرم من این مدتی که دنبال یه تعبیری بودم فهمیدم فقط واسه اون فرده ، همون ...

آها

من خودم منتظر یه خبر بودم گفتم شاید خوابشون به خیر برام تعبیر بشه

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
ینفر دوست داره وبزودی واردزندگیت میشه

من خواب دیدم کسی که دوستش دارم دو ماهه از هم بیخبریم و خیلی منتظر پیامش بودم بهم زنگ زده من بهش گفتم تو منو بخاطر سرگرمی میخوای اونم گفت نه من خیلی فشار رومه اینجوری نگو و اینا 

این خوابو دقیقا وقتی دیدم که تصمیم گرفته بودم قیدشو بزنم 

میتونه نشونه ای برگشتش باشه؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

آهامن خودم منتظر یه خبر بودم گفتم شاید خوابشون به خیر برام تعبیر بشه

انشالله که خیره برای شماهم 

شاید هست واقعا 

بله وتعبیرش اینه اونم به شما فکرمیکنه

عزیزم من مادرم خواب دید میاد خونمون مادر شوهرم براش صبونه میزاره یهو میبینه پشت مادر شوهرم دوتا دختر هس  یه دختر خوشکل و تپلی و چشم عسلی بود مادرم به من میگه این دختره کیه منم میگم دختر خودمه تعبیرش چیه🥹