2777
2789

بخدا نمیخام از خودم تعریف کنم

اکثر افرادی که منو میبینن میگن خیلی خشگلی حتی چنتا خارجی منو دیدن اومدن گفتن تو زیباترین دختر دنیایی

ولی اعتماد بنفسم صفرع از خودم بدم میاد ب خودم نمیرسم اصلا همش احساس زشت بودن میکنم وقتی بقیه اینجوری بهم میگن عجیبه برام😭چیکار کنم این حس لعنتی از بین بره واقعا اذیت میشم حتی از خونه بیرون نمیرم چون از خودم بدم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از کلمه ی خشگلی میشه فهمید داستان چیه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

عزیزن اون عزت نفسته که پایین است. نه ربط به زیبایی داره نه ثروت و تحصیلات. روش کار کن تا به خودت صدمه نزدی. چون خوشگلی بیشتر تو خطر هستی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

عزیزم معمولا این حس تو اکثر خانوما هست،حتی کسایی که خیلی خوشگلن هم همینجورین.

اعتماد بنفستو با تمرین بالا ببر.و این که سعی کن برات مهم نباشه نظر مردم رتجع به ظاهرت.مگه قراره فقط کساسی که زیبایی کامل دارن زندگی کنن و برن تو اجتماع