2777
2789

از خودم یا لباسایی ک تازه خریدم میپوشم عکس میدم معمولا واکنش نشون نمیده یا دوتا استیکر میفرسته چرا؟؟

میدونم دوسم داره ولی خشکه 

منم اهل عکس بازی نیستم.

فقط وقتایی براش عکس بفرس ک خودش ازت درخواست کرده باشه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کم پیش میاد بگه

تو هم فقط همون مواقع براش بفرس، بعضیا کلا از عکس بازی خوششون نمیاد، من خودم دخترم و این ویژگی رو دارم، برا آقایونم طبیعیه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

حرف که باد هواستاز عملش بگوبه خاطرت تا حالا عملا کار خاصی کرده؟

نه والا فقد چون شهرامون فرق میکنه گفت میاد شهر من زندگی میکنه هرچند سختشه ولی اینم در حد حرف قطعی نیس

نه والا فقد چون شهرامون فرق میکنه گفت میاد شهر من زندگی میکنه هرچند سختشه ولی اینم در حد حرف قطعی نی ...

بیخیالش شو

گولت زده

این بیاد شهر تو هم در کل قصدش ازدواج نیست

رابطه از دو شهر مختلف

ذوق نداشتن برا طرف

فقط حرف مفت زدن و هیچکاری نکردن

اینا یعنی به درد نمیخوره طرف

{ خانم هستم }
بیخیالش شوگولت زدهاین بیاد شهر تو هم در کل قصدش ازدواج نیسترابطه از دو شهر مختلفذوق نداشتن برا طرففق ...

اوم🥺🥺 میخوام تموم کنم باهاش تحت هیچ شرایطی نمیزاره بیخیال نمیشه