2777
2789

من اینجوری ام که اگر از فاصله دور بشنوم دو نفر در مورد من صحبت میکنن اون لحظه به خودم نمیگیرم میگم حتما راجب کس دیگه است ، ولی بعد چند ماه میفهمم داشتن راجب من حرف میزدن ، انگار مغزم اطلاعات رو جمع میکنه بعد چند ماه بهم میگه اوضاع از چه قراره ...

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری بهتره، بخودت نمیگیریمیگن اگه کسیم فحش میداد دورازجان، بگید نه بامن نیست😊😄

اره بنظرم دلیلش اینه که مغز میخواد در اون لحظه از اون شخص محافظت کنه ، چون من بعدش متوجه میشم دیگه برام چندان مهم نیست ولی اون لحظه بفهمم خیلی عصبانی میشم و احتمال زیاد دعوا راه بندازم 

اینجوری بهتره، بخودت نمیگیریمیگن اگه کسیم فحش میداد دورازجان، بگید نه بامن نیست😊😄

اره بنظرم دلیلش اینه که مغز میخواد در اون لحظه از اون شخص محافظت کنه ، چون من بعدش متوجه میشم دیگه برام چندان مهم نیست ولی اون لحظه بفهمم خیلی عصبانی میشم و احتمال زیاد دعوا راه بندازم