2777
2789

عکسشو بفرست من میگم

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد دوسال شاید ولی. ب این زودی ها نه چون پارچه ی نرمی داره 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

منم یک‌ست مجلسی خریدم 5 میلیون الان آستین راستش که برخورد داشته با جواهر دوزی های لباس دون دون شده پ ...

والا نمیدونم به گرونی و ارزون بودن لباس هم ربطی نداره جدیدا همه لباسا اینجوری شدن من شنیدم با ژیلت میره

معمولا الیاف طبیعی میشهدون دون شدن نشونه جنس پنبه ای پارچس نشونه بدی نیست

چه پارچه ای دون دون نمیشه ؟

منم یک‌ست مجلسی خریدم 5 میلیون الان آستین راستش که برخورد داشته با جواهر دوزی های لباس دون دون شده پارچش و خیلی بد شده موندم چیکارش کنم 

پارچه ای هست که دون دون نشه برم بخرم آستینش رو عوض کنم؟

بعد دوسال شاید ولی. ب این زودی ها نه چون پارچه ی نرمی داره

آره انقد نرمه که حتی مامانم که انقد حساسه گفت نمیتونم تضمین کنم نمیتونم تشخیص بدم 

ولی فروشنده خودش تضمین کرد 

تا دو سال هم کار کنه خوبه بابا 

منم یک‌ست مجلسی خریدم 5 میلیون الان آستین راستش که برخورد داشته با جواهر دوزی های لباس دون دون شده پ ...

حالا برا لباس مجلسی امتحان نکردم یه مانتو پارسال  خریدم دون دون شد هر بار قبل پوشیدن ژیلت میکشیدم عین روز اول میشد تازگی انداختم رفت😅

چه پارچه ای دون دون نمیشه ؟منم یک‌ست مجلسی خریدم 5 میلیون الان آستین راستش که برخورد داشته با جواهر ...

عزیزم پارچه ای که پلاستیکش زیاد باشه نمیشه دقت کرده باشی لباس بچه ها چون نخ پنبه هستن وقتی میشوری زود دون دون میشن

یا پارچه های موهر و فوتر های ارزون میشن

راهش همون تیغ یا ژیلته آروم بکشی رو پارچه

یه دستگاه هایی هم هست کلا واسه این کاره پرز و دون دون بافت و لباس رو باهاش میگیرن ولی همون ژیلت اوکیه

پارچه کرپ مازراتی هم میشه گاهی 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن