2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی کاریش کنی خودش باید بخواد با ورزشکارا ازدواج کنین اونا نمیخورن

مشکل اینه ک خودش نمیخواد . حالا ورزشش هم به راهه . همیشه از خونه تا محل کارش با دوچرخه میره باشگاه هم یه روز درمیون . اما این زهر ماری رو ترک نمیکنه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بگو کم کم کمش کنه بکنه دو هفته یبار سه هفته یبار

بعد ازدواج خیلی کم کرده الان شده هر هفته . همینم اندازش رو کم کرده اما دیکه قبول نمیکنه کلا بذاره کنار

نمیدونم عزیزم 

برکت از زندگی  میره خودت میدونی اینهارو که دوست نداری بخوره 

راهش بنظرم فقط تقویت معنویته

اگر خدا کمکش.کنه و به دلش بندازه خودشم عهد ببنده با یکی از ائمه درست میشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ما سالی چند بار باهم میخوریم و بنظرم عیبی نداره کم بخوره

برا تو عیبی نداره

در قران گفته شده حررررررررامه 

کسی که مشروب بخوره بی عقل میشه

انسان بی عقل با حیوون فرقی نداره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

یا میتونی بفرستیش باشگاه حرفه ای ورزش کنه خودش میزاره کنار

بآگاهم میره اما یه جور وابستگی روانی داره انکار . بهش گفتم بریم مشاوره ترک کنی گفت مگه من معتادم چقدر داری بزرگش میکنی

بعد ازدواج خیلی کم کرده الان شده هر هفته . همینم اندازش رو کم کرده اما دیکه قبول نمیکنه کلا بذاره کن ...

یه سرچ بزن 

نطفه انسانی که از پدر و‌مادر مشروب خور باشه چی میشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

دگ‌ اگ‌کم‌میخوره ک‌بذار بخوره

خودشم همینو میگه ولی همین اندازه کمم واقعا منو اذیت میکنه اصلا روانم بهم میریزه