2777
2789
عنوان

باردارا بیایید

150 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

من دیروز رفتم سونو جنینم هفت هفته و دو روزش بود و ضربان داشت

شکر خدا اوکی بود

نیاز هست بازم هفته هشت برم؟

اگه تونستی برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌹

نه دیگه صبر کنید ان تی منم دیگه دکتر سونو آن تی نوشته که 12هفته برم 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم عزیزم انشالله بسلامتی بغلش کنی میشه ازتون بپرسم چه علائمی داشتین و کی فهمیدین باردارین ؟؟ ...

ممنونم عزیزم.انشاالله قسمت همه اونایی که میخوان

حقیقتش من دیر فهمیدم شش هفته بودم متوجه شدم

فقطم سینه درد داشتم 

نه دیگه صبر کنید ان تی منم دیگه دکتر سونو آن تی نوشته که 12هفته برم

بسلامتی باشه و قدمش خیر باشه براتون

چند هفته ای عزیزم؟

بسلامتی باشه و قدمش خیر باشه براتونچند هفته ای عزیزم؟

من هفت هفته و 4روز

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

الان از ته دلتون برای منم دعا کنید لطفا دلم خیلی نی نی میخواد 🥺🥺

قربونت بشم انشاالله به حق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه به زودی

من خودم بعد ده سال باردار شدم 

شما چه علائمی داشتین و کی فهمیدین باردارین ؟؟

من فقط سنگین شدن سینه ها و درد سینه هام که چند روز اصلا قطع نمیشد راستی درد پریود هم داشتم که چند بار قرص خوردم بخاطرش