2777
2789
عنوان

چرا هیچوقت احساس خوشبختی نمیکنم

111 بازدید | 4 پست

اکثر وقتا حالم بده، با هیچ اتفاق خوشحال کننده ای، هیچ موفقیتی زیاد خوشحال نمیشم

اکثر وقتا از خودم بدم میاد. دلم میخواد خودمو کتک بزنم، دعوا کنم😔 هر کی منو میبینه میگه وای چقدر آرومی چقدر آرامش داری، خبر ندارن من چقدر آشفته ام، چقدر تو ذهنم دعوا دارم با خودم، چقدر درگیرم، چقدر حالم خرابه😔

خسته ام از خودم، از فکر کردن، کاش میتونم مغزم دو عوض کنم با مغز یه بچه، کاش آروم بگیرم تو خودم.

سولالی مغزم ۱۰ شب ب بعد !

چرا توی این مملکت یه وجب خاک و زمین ب نامت نیست؟

چرا ۳۰ سالته و هیچ دستاوردی نداری؟!

چرا افسردگی داری چرا لبتو میکنی؟!

چرا بچه نداری ؟!

کاش میشد خاموشش کرد 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

سولالی مغزم ۱۰ شب ب بعد !چرا توی این مملکت یه وجب خاک و زمین ب نامت نیست؟چرا ۳۰ سالته و هیچ دستاوردی ...

وای کاش

بخدا آرزومه فکر نکنم😔

خیلی خسته ام از فکرام

چقدر دلم یه آرامش واقعی میخواد

کاش هیچی نباشه ولی آرامش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کاشبخدا آرزومه فکر نکنم😔خیلی خسته ام از فکرامچقدر دلم یه آرامش واقعی میخوادکاش هیچی نباشه ولی آ ...

جرات دکتر رفتنم ندارم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .