2777
2789
عنوان

نتیجه ابراز علاقه از طرف دختر

169 بازدید | 10 پست

بیاید بگید الان چه کنم

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره خودش بالا میگیره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

قضیه اینه دوسال پیش از یه پسره تو یونی خیلی خوشم میومد دیدم تو باغ نیست ، بهش پیام دادم ابراز علاقه کردم از فرداش خیلی گرم پیام داد و دوستی شکل گرفت ولی صرفا رفاقت بود تو این دو سال اصلااااا ابراز علاقه نکرد و فقط مثل دوتا دوست بودیم ، چندین بار وعده داد که کار پیدا کنم میریم بیرون و اینا هرچه صبر کردم دیدم خبری نشد و ما همچنان بهد دوسال دوتا رفیق خوبیم فقط ، سه هفته پیش خسته شدم پیامی با این مضمون فرستادم 

صدنامه فرستادم ، صد راه نشان دادم 

یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی 

پیام داد من هم نامه میخوانم هم راه میدانم 

داشت تایپ میکرد که اعصابم خورد شد و بلاکش کردم 

بعدا آنبلاک کردم و دیگه همه جا مثل تلگرام و واتساپ بلاک بود ، یه ساعت پیش دیدم دوباره ریکوئست داده قبولش کنم؟

الان یعنی میخواد برگرده؟

چه کنم دوباره پیام داد؟ چی بگم اگه دوباره رفاقتی برخورد کرد؟

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
قصدت دقیقا چیه؟فقط دوست بودن؟

نه من واقعا بهش علاقه داشتم جفتمون سینگل بودیم گفتم اونم پیام داد و بد برخورد نکرد ختم به ازدواج میشه ولی اصلا نمیدونم چند چنده ، تمومش میکنم دوباره برمیگرده

نه من واقعا بهش علاقه داشتم جفتمون سینگل بودیم گفتم اونم پیام داد و بد برخورد نکرد ختم به ازدواج میش ...

امیدوارم ناراحت نشی!!ولی چه حسابی رو این پسر وا کردی برای ازدواج؟!کار که نداره،ابراز علاقه ی که نکرده، دوسال از عمرتو دادی به پاش!!

با دو سال شناخت ازش میدونی چه اخلاقای بدی داره؟؟

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

امیدوارم ناراحت نشی!!ولی چه حسابی رو این پسر وا کردی برای ازدواج؟!کار که نداره،ابراز علاقه ی که نکرد ...

راست میگی