2777
2789
عنوان

واقعا باید چیکار کرد

156 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها ان شاالله خوب باشین بچه ها من مشکل بدی دارم به هیچکی هم نمیتونم بگم من هیچ میلی به رابطه جنسی باهمسرم ندارم اصلا یخ کردم تایپیک های قبل گفتم همسرم وزیاد دوست ندارم اونم ميگه مامثل خواهر برادر شدیم ازبس گه بی احترامی کرده واذیت شدم نه روحیه دارم نه امید نه علاقه.....دعامیخونم چله میگیرم اصلا هییییچی به خدا ....حتی یه کمم حالم خوب نمیشه بچه ها واقعا باید چیکار کنم!  ازهیچ دعایی نتيجه نمیگیرم حتی یه تغییر کوچولو....یه آرزوهای مسخره هم دارم به خدا بگم خنده تون میگیره ازبس کوچیک هستن ولی برآورده نمیشن کسی مثل من هست خداخیرتون بده بیاین بگین چیکار میکنید 🤦‍♀️😥

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم نمیتونه وقتی کسیو دوس نداره باهاش بخوابه پ حق داری بالله واین حرفا درست نمیشه نباید ازدواج میکرد ...

اخه اولا خوب بود ولی کارای عصبی ازخودش نشون میداد الانم عصبی میشه جلوی بقیه زشت حرف میزنه منم نمیگم فرشته ام ولی الان واقعا حالم بده آخه طلاق هم سخته اون آرزوهای کوچک مثل یخ دوست خوب؛ یه حال خوب، یه اعصاب آروم، رابطه های خوب وپایدار، یه چیزی مثل امید به زندگی درآخر ام یه شغل مثلا که دوسش داشته باشم این چیزای الکی 

اخه اولا خوب بود ولی کارای عصبی ازخودش نشون میداد الانم عصبی میشه جلوی بقیه زشت حرف میزنه منم نمیگم ...

یک. حال خوب یک امید و.......کوچیک نیستن والله مهمترین مسائل زندگین 

بعدم آرزوی مبهم انتخاب نکن آخه یک حال خوب ینی چی .....یا شغل دقیقا چ شغلی باید خواسته هات واضح باشه

دعا خوبه ولی همش دعا دعا چله اینا مشکلت رو حل نمیکنه باید خودت دست بکار بشی، اولا قدرت بخشش داشته باشی شوهرت دلت رو هزاربار شکونده زخم بهم زده پیرت کرده همه رو قبول دارم ولی ببخشش تا خدا هم تو رو ببخشه اگه تو زندگی خطایی کرده باشی و از این راه مستجاب الدعا میشی و به همه آرزوهات میرسی، بدی هاش رو فراموش کن به نیمه پر لیوان زندگی ت هم فکر کن به اینکه چه خوبی هایی در حقت کرده به اینکه چه چیزهایی داری که بقیه زن ها حسرتش رو میخورن، هیچ مردی کامل نیس مردها خیلی هاشون احساس ندارن عشق واقعی رو نمیدونن چیه، پس تو به خودت و اگه بچه داری به بچه ت عشق ورزی کن و بس. به خودت برس تا دوباره روحیه بگیری و بعد هم یه قرص بهت معرفی میگنم بسته ای ۴۵۰ هزار تومان هس دکتر زنان بهم معرفی کرد میل ج ن س ی ت رو بالا میبره و دوباره با نشاط میشی اسمش لیبیدو بوستر هس گیاهیه ولی همه داروخونه ها دارن ۳۰ تا دونه داخلشه روزی یکی بخور دوباره اوکی میشی و یه کم باهم مهربون باشید کلکل نکنید حساسیت ها رو کنار بگذارید همه چی درست میشه ایشاله خواهر گلم.

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

بیشتر روزا ک از خاب پا میشی تپش قلب داری؟ شبا استرس فکرای زیادی تو ذهنته؟ تا یکم میاد حالت خوب میشه ...

نه عزیزم اون چیزانیست ولی تامیام یه کم خوب باشم باز یاد خاطرات تلخم میفتم وای یاد دعواهای وحشتناک یاد همه چی یا آبروریزی ها.....تامیام یه کم دعاکنم بازمیگم ای بابا ولش کن خدا میخواد جواب من وبده مثلا! الان یه چله گرفتم اما اصلا امید ندارم همین جوری الکی دارم میخونم تموم شه اصلا یه جوری ام 

یک. حال خوب یک امید و.......کوچیک نیستن والله مهمترین مسائل زندگین بعدم آرزوی مبهم انتخاب نکن آخه یک ...

اره خب راست میگی.....یعنی واضح بگم بعد برآورده میشه؟

دعا خوبه ولی همش دعا دعا چله اینا مشکلت رو حل نمیکنه باید خودت دست بکار بشی، اولا قدرت بخشش داشته با ...

مممنون که اومدی تایپیک عزیزم....خب کینه ای هم هستم ولی خب یادش ميفتم حالم بدمیشه بیشتر اقوام وفامیل خبر دارن اصلا دوست نداشتم اونا بدونن 

باید تلاش کنی صرفا با دعابرآورده نمیشه

میدونی همش میخوام شروع کنم بعدمیگم ولش کن اصلانمیشه یه چیزی من ومیکشونه عقب کلاازهمه چی بیزارم میکنه 

مممنون که اومدی تایپیک عزیزم....خب کینه ای هم هستم ولی خب یادش ميفتم حالم بدمیشه بیشتر اقوام وفامیل ...

فامیلت رو هزار بار تو خونه باهم دعوا کردن توهین شنیدن حتی ممکنه کتک هم خورده باشن تو خونه همه هزارتا بحث و مکافات هس بی خیال حرف مردم باش اصلا برات مهم نباشه کی چی ازتون دیده یا شنیده مهم خودت هستی که همه میدونن چقدر بااصل و نسب هسی چقدر باوقار و همه چی تمومی ببین گلم اگه یکی تبر به تنت بزنه همه شاخ و برگ هات رو قطع کنه تو باز جوانه میزنی چرا ؟ چون تو ریشه داری ذات داری وهمه اینو مطمعن باش میدونن ، آبرو چیز خوبیه ولی اگه رفت دیگه رفته هرچی بیشتر بهش فکر کنی داغون تر میشی سعی کن با رفتارت همه بفهمن که گناه از تو نبوده نهایت میگن دختره حیف شد ، بذار بگن ۴ روز دیگه یادشون میره همه اینقدر مشکلات توی زندگی شون دارن که مطمعن باش به تو فکر هم نمیکنن، به فکر خودت و آینده ت باش.من با ۸ سال زندگی مشترک و ۴۰ سال سن و دوتا بچه با کوهیییی از تجربه دارم اینا رو بهت میگم عزیزم پس به حرفام خوب فکر کن. 

فامیلت رو هزار بار تو خونه باهم دعوا کردن توهین شنیدن حتی ممکنه کتک هم خورده باشن تو خونه همه هزارتا ...

اخه آبروی رفته برنمیگرده چندشب پیش صدای بحث هامون وهمسایع شنید خیییلی زشت بود دفعه اول هم نبود واقعادارم آب میشم اون تعادل نداره منم جواب میدادم خب فحش ناموسی میداد آخه همه چی روشنییدن حرف های من ، اون، گریه هام ...اینارو چجودی فراموش کنم آخه! ازخونه بیرون نمیرم من ونبینن باورت میشه‌‌....اصلا سخت کنار میام بااین قضيه 

اخه آبروی رفته برنمیگرده چندشب پیش صدای بحث هامون وهمسایع شنید خیییلی زشت بود دفعه اول هم نبود واقعا ...

یه دفعه امتحان کن ببین چقدر جواب میگیری بعد دعام کن. 

اگه بحثتون شد بدترین حرفا رو به عزیزات زد بدترین فحش ها رو داد و ناحق گفت فقط و فقط و فقط سکوت کن همون لحظه که داره اذیتت میکنه و داد میکشه نه از خودت دفاع کن نه مقابله به مثل کن فقط با خدای خودت راز و نیاز کن بگو خدا تو داری میبینی و میشنوی ، نفرینش نکن فقط بگو خدا خودت میدونی و این بنده ت. اینقدر دلت آروم میگیره انگار آب روی آتیش. و همسرت هم چند ساعت بعد که آروم شد عذاب وجدان میگیره که این همه بد رفتاری کرده و سکوت شنیده، خودش میاد سمتت. مردها هنگام عصبانیت و دعوا اصلا خون به مغزشون نمیرسه توقع هزارتا کار زشت رو باید ازشون داشته باشیم. راجع به همسایه ها هم برات اصلا مهم نباشه اونا هزار بار بدتر از شما دعوا کردن ولی شما نشنیدید.