2777
2789
عنوان

مراسم نامزدی کجا باشه

642 بازدید | 24 پست

سلام دخترااا🥲حالتون چطورره

من و حاجی نامزدیم..و نامزدی خانوادگی بدون موسیقی در حد نشون داشتیم

الان ما میخایم نامزدی مونو بطور رسمی اعلام کنیم

نظرتون و تجربه هاتون درمورد مکان برگزاری چیه؟

ویلا یا باغ یا تالار

برای باغ هم باغ خوبی مورد نظر هست ولی من خوشم نمیاد و مسائل جوی هم هست و سخته برگزاریش

نظر حاجیمون😆😂با تالاره ولی من باسیاست میگم هزینه اضافی لازم نیست

میتونیم یه عمارت ویلایی شیک اجاره کنیم و مابقی هزینه ایی که قراره برای تالار صرف شه

بجاش گل ارایی از یه مجموعه حرفه ایی داشته باشیم

نظرتون چیه؟

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

حاجی

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

شامم میدین؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول اینکه تالار خوبه خب

دوما خواهش میکنم سیاست این مدلی نشون نده که مثلا خیلی مراقب پولی که زیاد خرج نشه 

بعدا یچی اضافه بخوایی میگه بشین سرجات 

اصلا از لحاظ مالی وقتی که میدونی هست مراعات نکن

مبارکه عزیزم

تو این هوا به نظرم تالار بهترین گزینه هست حالا خودت میدونی اگه هم یه وقت تصمیم بر این شد خونه فامیلا بگیرید خواهشاً فکر نکنید اونا خدمه هستن حتماً کمکشون بکنید چه قبل و چه بعد مراسم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عزیزم اول اینکه تالار خوبه خبدوما خواهش میکنم سیاست این مدلی نشون نده که مثلا خیلی مراقب پولی که زیا ...

حرفتو قبول دارم😅اما چون من گل آرایی مجلل میخام

نمیخام زیاد سخت بگیرم...چون هزینه تالاری که میخایم رزرو کنیم بالاست به خودی خود

مهمون انچنانی هم نداریم اقوام درجه یک با همکارا و اشناهای پدرم و خانواده نامزدم

خونه پدریم گنجایش داره ولی خب برگزار کردن مهمونی تو خونه سخته وسایل اسیب میبینن بجاش گفتم 

ویلا اجاره کنیم اینجوری تقریبا با نصف هزینه برگزاری مراسم تو تالار یه گل ارایی مجلل هم انجام میدیم

حالا خرجای دیگه بماند که سرجای خودشه

عزیزم اول اینکه تالار خوبه خبدوما خواهش میکنم سیاست این مدلی نشون نده که مثلا خیلی مراقب پولی که زیا ...

جشن نامزدی پیش ما کلا با هزینه خانواده دختره

اما خانواده نامزدم گفتن شما یک بار میزبان بودین..این جشنو ما میخایم برای عروسمون بگیریم 

اما خب من نمیخام خرج زیادی برای تالار کنم چون یک شبه تموم میشه میره 

در عوض گفتم لباس نامزدیمو از مزون مورد علاقم سفارش بدم برام طراحی کنن

نظر من اینه لباس ماندگار تره و میارزه هرچقد خرج کنی

مبارکه عزیزمتو این هوا به نظرم تالار بهترین گزینه هست حالا خودت میدونی اگه هم یه وقت تصمیم بر این شد ...

مرسی عزیزم❤️

خونه پدری خودم و نامزدم گنجایش داره ولی از اونجایی که من خودم بشخصه خیلی حساس هستم نمیتونم بپذیرم این حجم از مهمونو😅😂

نظرم این بود یه عمارت اجاره کنیم