2777
2789

سلام دوستان

من تازه دو روزه فهمیدم باردارم ، زیر دلم خیلی درد میکنه وقتیکه زیاد وامیستم یا راه میرم ، هنوز سونو هم نرفتم ولی ،هنوز میدونم خیلی بچم فنچه ولی این دردا طبیعیه ؟ کسی مثل من بوده ؟  زود خسته میشم ، از کی باید برم دکتر ؟

خدایا مراقب همه نی نی های تو شکم مادرا باش😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه عزیزمممم . فنچ کجا بود کنجد..😂

خخخخخ اره اندازش که قده یه کنجده ،ولی فنچ مامانشه 😍😂

من بار اول ک اقدام کردم گرفت خداروشکر 🙏 

انشاالله تو هم این ماه اقدام میکنی و زودی مامان میشی عزیزم ، 

خب مردا خیلی نشون نمیدن که بچه دوس دارن ،بقولا تو دارن ولی وقتی میشنون میخان بابا بشن خیللللللی حال و هواشون عوض میشه و همونش به ادم میچسبه ، انشاالله که خدا قسمتت میکنه این ماه عزیزم 😘

منم اوایل مث درد پریودی درد داشتم ,نگران نباش عزیزم 

چون تجربه ندارم زود نگران میشم، اره دردش درد پریودیه ، خب پس طبیعیه نه ؟ بعدمن الان کمی سوزش ادرار هم گرفتم ، مشکل ایجاد نکنه برام ! من اولاشم ولی انگاری راه سختی در پیشه ، خدا کمکم کنه 😌

چون تجربه ندارم زود نگران میشم، اره دردش درد پریودیه ، خب پس طبیعیه نه ؟ بعدمن الان کمی سوزش ادرار ه ...

آره عزیزم دردش طبیعیه نگران نباش ,حتی تخمدان هم تیر میکشه و درد میکنه .سوزش ادرارت احتمالا از عفونته ,یه سر برو دکتر اگه لازم باشه دارو میده درست میشه .اگه ترشح و خارش هم داری که صددرصد عفونته ,اونم خیلی جدی نباشه اشکال نداره .و اینکه راه خیلی سختی نیست ,شیرین های خودشم داره😊

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
آره عزیزم دردش طبیعیه نگران نباش ,حتی تخمدان هم تیر میکشه و درد میکنه .سوزش ادرارت احتمالا از عفونته ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی مفیدت خیالم کلی راحت شد، انشاالله شنبه میرم دکتر ، راستی بلدی چجوری حساب میکنن هفته بارداری رو ؟ خیلی دوس دارم بدونم هفته چندمم 😝😂😂😂

ممنونم عزیزم از راهنمایی مفیدت خیالم کلی راحت شد، انشاالله شنبه میرم دکتر ، راستی بلدی چجوری حساب می ...

خواهش میکنم عزیزم 😚.از روز اول آخرین پریودیت هفته های بارداری رو حساب میکنن

من اخرین پری ام ۱۴ابان بود ،چجوری میشه؟

اگه روز اول پریودیت 14 آبان بوده ,الان سه هفته و شش روزی ,اما میدونی که این هفته های بارداریه و سن جنین تقریبا دوهفته کمتره

اگه روز اول پریودیت 14 آبان بوده ,الان سه هفته و شش روزی ,اما میدونی که این هفته های بارداریه و سن ج ...

اها  گرفتم چیشد 👌 ممنونم خانومی ، خب پس چرا دو محاسبه متفاوته ،سن جنین مهمه دیگه ،نه ؟