2777
2789

وای موهام بد جوری بو پیاز میده

یه جا نوشته بود آب پیازو با آبلیمو بزنین احیانا بو جوجه نمی‌گیرم؟😂🤦🏻‍♀️

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زعفرون و آب فلفل دلمه هم اضافه کن😃

بوی جوجه بهتر از پیاز خالیه😁

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

تو حموم ماست و آبلیمو بزن بوش میره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اینکارا چیه میکنید

یادمه یکی میگفت زدم سرم و شستم بوش نرفت بعد رفتم اتاق پرو لباس پرو کنم، وقتی دراومدم اتاق بو گند گرفته بود همه فکر میکردن من کثیفم چپ نگاه میکردن، یه ماه سرش بو میداده

وازلینم یبار یکی زده بود میگفت از روی موهام بزور پاک شد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اینکارا چیه میکنیدیادمه یکی میگفت زدم سرم و شستم بوش نرفت بعد رفتم اتاق پرو لباس پرو کنم، وقتی دراوم ...

منم خام شدم 🤦🏻‍♀️یعنی تو حموم موهام به حدی بوی پیاز میداد اشکم در اومده بود 

منم خام شدم 🤦🏻‍♀️یعنی تو حموم موهام به حدی بوی پیاز میداد اشکم در اومده بود

تا یه ماهی باید بهش عادت کنی 

حالا ابلیمو هم تست کن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من پیاز قرمزا هس زدم موهام رنگش سفید شد نزنید

وای جدی ؟

خداروشکررر نزدم 🤦🏻‍♀️تو خونه پیاز قرمزم داشتیم گفتم شاید اونا تاثیرش بیشتر باشه میخواستم از اونا بزنم