2777
2789
عنوان

بی محبتی خانواده همسر

77 بازدید | 8 پست

ما دوماهه عروسی کردیم 

متاسفانه تو خونمون بخاطر مشکل نشتی لوله و فاضلاب ، مجبور به کندن سینک ظرفشویی و کابینت ها شدیم. امروز صبح طرف اومده کنده ، بعد گفته لوله کش شنبه یکشنبه میاد. من تو این اوضاع اشفته خونه واقعا درتوانم نیست غذا درست کنم. امتحانات میانترم دانشگاهمم هست از طرفی 

خانواده خودم ساکن اینجا نیستن

به همسرم گفتم به خانواده‌اش بگه واسه ی نهار و شام زحمت بکشن واسه پنج نفر که قراره غذا درست کنن واسه ماهم درست کنن. اما همسرم مخالفت کرد و گفت این استقلال منو زیر سوال میبره . من واقعا غذای بیرون بهم سازگار نیست

زنگ زدم به خالم که واسمون غذا درست کنه ، ناراحت شد و گفت وجهه ی خانوادمو پیش خانوادت خورد کردی و زنگ زد گفت درست نکنن

به نظرتون چیکار کنم از بی فکری خانواده همسرم ؟ با اینکه اوضاع و احوال و شرایطمونو میدونن که مجبور شدیم کل وسایلمونو جمع کنیم بخاطر کنده کاری ها

حتی یه رو هم نزدن که بیان کمکمون واسه چیدن و کارای دیگه

خسته شدم از این تنهایی. به ظاهر همه میگن خانواده همسرت اینجان

اما نمیدونن که چقدر رفت و امد با اونها باعث بهم ریختن ارامشم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم توقع نداشته باشید،من بیست ویک روزکابینت میزدم تواشپزخونه آب وگازنبودمن تو اتاق روی پیک نیک غذادرست میکردم تازه کارگرهم برای نهارداشتیم بعضی روزا،خودمم برای گواهینامه رانندگی ثبت نام کرده بودم،توحموم بالگن ظرفامومیشستم وچای ودمنوش وهمه چیزهم به راه بود.

خورشت رومیپختم میزاشتم پایین برنجو دم میزاشتم 

حالا آدم با ۲وعده غذا بیرون چیزیش نمیشه ها یا حاضری بخورید خب حتما همسرش روش نمیشه به خانوادش بگه شم ...

نه واقعا توقع نیست ، ولی همسرم خیلی سنگ خانوادشو به سینه میزنه و گاهی اوقات دلتنگی منو واسه خانوادم مسخره میکنه و میگه خانوادم هستن

اما در مشکلاتمون تا الان هیچ کمک رسانی نکردن

ممنونم از نظرت عزیزم❤️

عزیزم بنظرم توقع نداشته باشید،من بیست ویک روزکابینت میزدم تواشپزخونه آب وگازنبودمن تو اتاق روی پیک ن ...

درسته 

باید خودمو بسازم 

من تک دختر یه خانواده پر محبت بودم و این بی محبتی ها یکم اذیت کنندست برام

بازم ممنونم😍

درسته باید خودمو بسازم من تک دختر یه خانواده پر محبت بودم و این بی محبتی ها یکم اذیت کنندست برامبازم ...

اره اینجوری بهتره

آدم تواین موقعیت هاست که رشدمیکنه قوی میشه دونفرین حاضری بخورین چندروز یکم برنامه ریزی داشته باشین سخت نیست.

بچه کوچیک نداری که بچسبه بهت یابزرگ ترباشه هرچیزی رونخوره وادا بیاد برات باتوافق هم دیگه هرچی تونستی درست کنید بخورید منت هیچ کس هم نکشین