2777
2789
عنوان

ممکنه به این علت زنگ نزده باشن

106 بازدید | 9 پست

یه خواستگاری سنتی  بود معرفی شده بود رفتیم بیرون برای قرار اول با مادرا و اینکه یه دوسه تاسوال پرسیدن ولی من زیاد صحبت نکردم که همشم میگفت شماهم یچیزی بگید همش من حرف زدم منم میگفتم چی بگم و اینکه خانواده پسر محل زندگیشون از ما پایین تر بود و ما سر قرار به قول معروف خیلی بزک دوزک رفتیم ولی اونا خیلی ساده بودن ولی بعدش اصلا زنگ نزدن ممکنه بخاطر این بوده باشه ک فکر کردن جواب ما نه هست چون منم اصلا از پسر خوشم نیومد خیلی ادم عبوس طوری ای بود

اره بهتر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ازت خوشش نیومده ،مگه دلیلش مهمه مهم اینه که توأم نپسندیدی و خلاص

نه ولی خب یکم اعتمادبنفسم کم شده سر اون موضوع برای اشنایی زنگ میزنن دوباره از طریق معرف به مادرم میگم رد کنه دیگه یجوری شدم از اینکه برم سر اینجور قرارا

خب اگه خوشت نیومد که چه بهتر،ادم معذب میشه چطور جواب رد بده،الان باید خوشحال باشی خب

نه ولی خب یکم اعتمادبنفسم کم شده سر اون موضوع برای اشنایی زنگ میزنن دوباره از طریق معرف به مادرم میگم رد کنه دیگه یجوری شدم از اینکه برم سر اینجور قرارا

نه ولی خب یکم اعتمادبنفسم کم شده سر اون موضوع برای اشنایی زنگ میزنن دوباره از طریق معرف به مادرم میگ ...

منم کلی اینجوری شده مهم این که بعدها که خواستی تعداد خاستگار هاتو بشماری این ضایع هام جزوشون هستن🤣🤣 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش