2777
2789
عنوان

بچه ها با این شرایط رژیم بگیرم

199 بازدید | 16 پست

دوستان من تقریبا ۱۶ ساعت در روز درس میخونم

وقتم کمه وحتی وقتی دکتر میرم یا موقع چایی قهوه درست کردن کتاب دستمه 

منتها اضافه وزن پیدا کردم و نمیگم چند کیلو  و خیلی اذیتم میکنه

دوستم میگه رژیم هم وقت گیره هم آدم گرسنه میشه و گرسنگی مانع درس خوندنه 

میشه نظر بدید

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور داری؟ رژیمو بذار بعد از اتمام کنکورت چون سخته به نظرم. ولی سعی کن رعایت کنی مثلا فست فود نخور ...

یه آزمون دیگه دارم که تا آخر سپتامبر طول میکشه

نمیتونم واقعا اینجوری ادامه بدم😂

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

رژیم اصولی خیر من روزانه ۵ وعده میخورم سر جمع کالری اش از یک وعده ناسالم کمتره

رژیمتون کالری شماریه؟

سال آخر دبیرستان؟نه عزیزم

پس چی دانشگاه ؟

من کنکور همین حال تو رو داشتم خیلی غمنگیز بودم ولی خب نمیشد کاریش کرد حقیقتا من چون ورزشکارم بودم سال ک خورد ب کنکورم مجبور شدم ورزش و ول کنم خیلی بیشتر از مردم عادی چاق شدم 

اون ی سال و تحمل کن بعدش برو رژیم بگیر اگر نه 

سبک زندگیتو کلا سالم کن 

سعی کن کمتر غذا بخوری

از هویج و کلم و و کرفس

پس چی دانشگاه ؟من کنکور همین حال تو رو داشتم خیلی غمنگیز بودم ولی خب نمیشد کاریش کرد حقیقتا من چون و ...

ازمون من اواخر شهریوره و بعد از اون تایمی برای رژیم گرفتن نیست

اولش بود دیگه خودم دستم اومده چی چیزی چه مقداری البته من هیچوقت اضافه وزن نداشتم فقط چون ورزش میرفتم ...

پس توصیه میکنید منم کالری شماری رو شروع کنم؟

حتما ولی زیر نظر متخصص یا اپلیکشن ها نصب کن یا آنلاین ولی خودت سر خود نکنی

ممنون🧡