2789

زمانی که میخواستن بیان خواستگاری؟ 

شوهر من و خانوادش که براشون خیلی مهم بود با اینکه خودشون خیلی معمولی ان از این نظر

قطعا مهمه 

برای خود منم خیلی خیلی زیاد مهم بود

چون تو آینده تاثیر زیادی داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانواده من خیلی مهم بود وضعشون عین خودمون بالا باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

داره میگه برای پسره مهم بوده

میگم برای هردو طرف مهمه 

وقتی برای منِ دختر مهم بوده ، برای پسر هم طبیعیه مهم باشه 

چون تو آینده تاثیر داره 

کمترینش اینه که اگر شرایط مالی همسرت مناسب نباشه ، ممکنه توقع حمایت مالی در آینده داشته باشن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مهم نبوده پدرم وضع اش متوسط ولی خانواده همسرم بالاتر زمین اینا خیلی دارن من الان که دارم وسیله میگیرم مادرش میگه خودتون تو فشار نزارین یه موقع اینا جونن خودشون در اینده میگیرن یا خود همسرم میگه نسیم به خانواده ات نگی من این می‌خوام اون می‌خوام اونا وظیفه ای ندارن دارن در حقت لطف میکنن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️