2777
2789
عنوان

پیرسینگ بینی کسی زده عایا

80 بازدید | 20 پست

من پنج روز پیش زدم هنوز بینیم بی حسه ی طرفش نکنه ب عصبم زده باشه با آمپول زد بینیم بی حس شد و با آنژیو کت سوراخ کرد چ خاکی بریزم ب سرم کسی تجربه داره

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا یکسال طول میکشه خوب شه

ینی ی سال بی حس میمونه 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
نه بی حس نمیمونه ولی اذیت هاشو داره

کی از بی حسی در میاد کاش با آمپول برام بی حس نمیکرد

نه بی حس نمیمونه ولی اذیت هاشو داره

و چ‌ اذیت هوایی داره خوبه درش بیارم

نه نباید اصلا در بیارییک شب در بیاری سوراخ میگیره

خوب حتی آبریزش دارم متوجه نمیشم خیلی بی حسی بدیه من عمل کردم اذیت نشدم آنقدر گفتم درش بیارم ترس بدجور وجودمو گرفته میترسم تا آخر بی حس بمونه بینیم,

خوب حتی آبریزش دارم متوجه نمیشم خیلی بی حسی بدیه من عمل کردم اذیت نشدم آنقدر گفتم درش بیارم ترس بدجو ...

نه بابا اینجوری نیست نترس

پماد جنتامایسین بزن یا پماد چشمی

با محلول شستشو روزی یک بار بشورش بدون اینکه پرسینگو در بیاری

نه بابا اینجوری نیست نترسپماد جنتامایسین بزن یا پماد چشمیبا محلول شستشو روزی یک بار بشورش بدون اینکه ...

کی بی حسیش می‌ره آخه ب هر کی میگم میگ غیر عادیه و .. نمیدونم برم دکتر یان

به هر کی میگی؟مگه اونا تجربه دارن؟من پرسینگ دارم دارم بهت میگم اوکیه باز تو عین چی استرس داری

کی بی حسیش می‌ره ب نظرت زیاد طول نکشیده آخه و ورم داره سمت چپ بینیم