2777
2789

من الان یازدهم تجربیم و این اساتید رو برا سال بعد میخوام پایمم صفر نیست ولی ضعیفم خودمم شیمیو خیلی دوس دارم و میخوام درصد بالا بزنم
هادیان فرد احساس میکنم از صفر نمیگه بازرگان هم ااز صفر نمیگه و کلاساش بیشتر تستیه و بخش کیمیانامش زیاد نیس
فراهانی هم خوبه ولی سطح بالا نیست
باهر کدوم از این اساتید درصد تون ازمون ها و کنکور چند بود
لطفا نگید برو کتاب بخون (مبتکران که نویسندش بازرگانه ) و دبیر های دیگه رو معرفی نکنید

کاربر اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با هادیان فر کلاس داشتم خیلی خوب بود ولی برای هر کس متفاوته شاید یکی نتونست با یک دبیری ارتباط بر ...

درصدتون تو ازمونا و کنکور چند بود
میتونید تست های سخت مثل نردبام و قلمچی بزنید

کاربر اقا هستم 

به نظرم فراهانی خوبه، بقیه استادایی که گفتی رو دقیق نمیدونم، هادیان چند جلسه اش رو دیدم ولی فراهانی ...

درصدتون تو ازمونا و کنکور چند بود
میتونید تست های سخت مثل نردبام و قلمچی بزنید

کاربر اقا هستم 

درصدتون تو ازمونا و کنکور چند بودمیتونید تست های سخت مثل نردبام و قلمچی بزنید

من کنکوری نیستم 

یازدهمم ولی توی آزمون ها شیمی رو بالا میزنم 

دوستم با هادیان فر کلاس داشت توی کنکور ۶۷ درصد زده بود شیمی رو 

من کنکوری نیستم یازدهمم ولی توی آزمون ها شیمی رو بالا میزنم دوستم با هادیان فر کلاس داشت توی کنکور ۶ ...

ولی به نظر من استاد شاید ۲۰ درصد فراهم کنه راه رو بقیه با خود شخصه

من استادای دیگرو نمیدونم 

فقط میدونم آقاجانی اصلا خوب نیست من چند جلسه کلاساشو دیدم 

ولی با فراهانی کلاس داشتم بی نظیره 

یه جلسه نگاه کن جلسه ی اول رایگانه 

پشیمون نمیشی مگر اینکه مشکل از خودتون باشه ارتباط نگیرید که بعید میدونم کسی ارتباط نگیره