2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ن ن ..دخترت سنی نداره هیچوقت اینکارو نکن ..الان باید درگیر لاک زدن و این چیزا باشه لباساس گوگولی بپوشه هنوز بلوغشم کامل نشده ..بگو پسره طلا باشه ..بعد دخترت دعات میکنه ها ...حالا اون پسره ک اپشنی نداشت بزار معلمشو بشه شعلی خونه ای

۱۴

توروخدا بگید ببینم پس کدوم کوه زندگی میکنید دختر۱۴ساله رو به پسری که هنوز شغل نداره میدن؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تورو قرآن این شوهر دادن دخترو از تو مغزتون بکشید بیرون

بذارید بچگی کنن بذارین درس بخونن بذارین مجردی کنن

اونایی که شوهر کردن چه‌ گلی به سرشون زدن

دیشب ی دختره با ۱۷ سال سن تاپیک شده شوهر کردم تموم کارهای خانواده همسرم با منه شوهرم بداخلاقه فلانه 

آخه دخترای ما چه گناهی کردن

بیخیال توروخدا

میخای دختر ۱۴ساله ات رو شوهر بدی؟؟؟؟؟آخه چرا مگه رو دستت مونده بزار بزرگ بشه درسشو بخونه خودش برای آ ...

وحشتناکه چقدر نفهمن چرا باباش نزده تو دهن خواهرش 

اگه بابای من بود قیامت میکرد

ن ن ن ..دخترت سنی نداره هیچوقت اینکارو نکن ..الان باید درگیر لاک زدن و این چیزا باشه لباساس گوگولی ب ...

ن ک هنوز بش نمیدم کوچیکه ولی برا مادرش یکم من میترسم ک دخالت کنه