2777
2789
عنوان

یه سوال..

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینطورنیست ببین تنبلی تخمدان که از اول یکی داره ژنتیکی ارثی هست که با ورزش فعالیت دارو بهتر میشه ...

مطمئنم منم عین شماشدم

چون یادمه زمان عروسی دکترگفت مثل ساعت کارمیکنه..ببین من همش غذای اماده میخورم ببین چقدتنبلم وهادت غذاییم چجوره

بله تیروئدت باید رنج نرمال بیاد که سریع با قرص نرمال میشه خود دکتر بهت میگه کی مجدد ازمایش بدی که بب ...

من همیشه قرص میخورم قبل ازهرچیزی بایدبرم دوباره ازمایش بدم..ازفرداهم شروع میکنم به ورزش

حس میکنم باورزش کردن باردارمیشم

همینجوری میتونم بخورم یاباید دکترتجویزکنه؟؟؟ بمن فقط دوفاستون داده😑😢

دوفاستون چرا مگه پریودت نامنظم هست؟

به نظر من به جای دوفاستون متفورمین یا همون گلوکوفاژ که خارجی متفورمین هست بخوری بهتره یک سرچ بکنی دستت میاد راجع بهش 

مطمئنم منم عین شماشدم چون یادمه زمان عروسی دکترگفت مثل ساعت کارمیکنه..ببین من همش غذای اماده میخورم ...

منم خونه خودم بعد از بچه اولم خیلی تنبل شدم درگیر بچه اینا بودم اکثرا غذای بیرون میخوریم

بعدم من قبل از بچه اولم اصلا مرغ نمیخوردم ولی بعد از زایمانم مرغ خوردن شروع کردم مرغ به شدت هورمونی هست