2777
2789
عنوان

عصب کشی درد داره آیا تجربتون لطفا

37 بازدید | 8 پست

بعد اینکه بی حس کننده رو دکتر زد با وجود بی حسی وقتی با اون دستگاه سوراخ میکرد دردی حس میکردین ؟؟؟یا وقتی بی حس میشه اصلا درد نداره ؟

تو رو خدا خیلی استرس دارم ی دندونم بی حس نشده بود قبلا حس کردم دارم جون میدم دکتر هم بیشعور بی حسی نزد دوباره رسما زجر کش شدم الان استرس دارم این یکی هم اینطور بشه

من ۷ ۸ رو کردم اولا مثل تو شدم بی حس نمیشد دندونم جون دادم ولی بعدش اوکیه اصن درد نداره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم چند روز پیش انجام داد درد کشید عفونت داشت دکتر بنده خدا آشنا بود کلی بی حسی زد.من خودم یبار انجام دادم سر سوزن درد نکشیدم.قبلش میخک اینا استفاده نکن.مانع میشه خوب بیحس شه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان