2777
2789

کسی ک ن شوهر و دوس پسری داره ؛ ن خانواده ی حمایتگر داره بلکه خانواده اش ب کمکشم نیاز دارن ؛ هیچ پولی ام نداره چطور میتونه خوشحال باشه؟ سابقه ی کاری ام نداره بهش هیچ جا کار نمیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا کمک بخواد بالخره باید از ی جایی شروع کنه .بیکار نشستن چیزی رو حل نمی‌کنه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

با داشتن دوستای پایه

تازگیا چن تا رفیق پیدا کردم 

دیروز باهاشون بیرون بودم برای دلخوشیه ساعتی خوبه 

منظور ساعتی ک دور همیم حال و هوای آدم عوض میشه

ولی عمقی مشکل رو حل نمیکنه

واقعا اگر ادم یه شوهر خوب داشته باشه باقیشم نبود نبود 

اما تا وقتی خانواده خوب نباشه شوهر خوبم پیدا نمیشه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

از نظر مالی مشکل دارین باید حلش کنید درآمد داشتن باعث خوشحالی میشه اگه بیرون کار نیست تو خونه کار کنید مثلا از این گلای ترند روبانی یاد بگیرین درست کنید میتونید از گل فروشیا سفارش بگیرین یا نزدیک یلداس میتونید شمع یلدایی و گیفت یلدایی درست کنید 

آموزش همش هم توی نت هست