دوتا دختر دو و چارساله ذارم که یککم شلوغن همسایه بالاییمون یکی دوبار تذکر داده ماهم تا جایی که بتونیم رعایت میکنیم حالا برای تلافی اخر شبا با یه چیزی به کف میکوبن بچه ها هم میترسن خودم و شوهرم هم اعصایمون خراب میشه
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
من واقعا از سر و صدا عصبانی میشم همسایه قبلی ماهم دو تا بچه داشت یکسره بالا سر ما میدوییدن واقعا ناراحت نشی من همسایتو درک میکنم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من واقعا از سر و صدا عصبانی میشم همسایه قبلی ماهم دو تا بچه داشت یکسره بالا سر ما میدوییدن واقعا نار ...
عزیزم بچه ان دیگه هر چقدر محدودشون کنی باز شیطنت دارن مقصر بچه ها که نیستن شرایط زندگی ماهاست که مجبوریم تو اپارتمان زندگی کنیم باید همسایه این درک کنه خداشاهد دختر همسایه ما تا صبح گریه میکنه یا بالا سرمون گرومب گرومب اما چه میشه کرد
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!