2777
2789
عنوان

شغل معلمی

959 بازدید | 90 پست

اگ معلم توی سایت هست بگید اگ بازم ب قبل برمیگشتید بازم انتخاب می‌کردید 

راستش من ب هیچ شغلی جز این علاقه ندارم حتی با همه سختی و همه بی لطفی و توهین هایی ک ب جایگاه دبیران میشه ولی بازم دوست ذارم 

ولی خوب میترسم بعد از ی مدت نتونم نخوام و نشه🥹

همه منو می‌ترسونن یا ی جورایی حرف میرنن و بسیار هاشو میگن ک آدمو منصرف میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر داییم معلمه پشیمونه بستگی به علاقه شخصی داره

چرا خوب؟ ولی ببینید معلم شدن برای یک مرد خوب مسلما حتی همین حقوقش هم کفایت نمیکنه براشون 

یا کلا جایگاه بهتری برای مرد هم هست 

اما احساس میکنم معلمی برای خانم امن تر و تضمین شده اس 

بهتر از بیکاریه ک 

مردا به خاطر حقوق کم معلمی پشیمونمواصلا به درد آقایون نمیخوره متاسفانه.مگه عشق باشهولی واس خانمها عا ...

اره دیگه ولی وقتی شغل نیست مجبورن وگرنه این دوره زمونه زیر ۲۵ ۳۰ تومن حقوق بگیری کارت زاره

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

و ی مورد دیگه ک ازش میترسم 

مورد حجابه من خودمم حجابو دوست دارم ولی نمیخوام چادری باشم یا دوست دارم پروفایلم یا فضای مجازی فعالیت آزاد در چهارچوب داشته باشم ولی مث اینکه خیلی گیر میدن

چرا خوب؟ ولی ببینید معلم شدن برای یک مرد خوب مسلما حتی همین حقوقش هم کفایت نمیکنه براشون یا کلا جایگ ...

اصلا جایگاه خاصی هم نداره ، اره صد در صد برای یه خانم امتیاز هست

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

به نظرم سرکله زدن بایه عده بچه پرو و پر توقع و گاهی اوقات گستاخ اشتباه محضه منم امسال قبول شدم ولی نرفتم واسه بقیه مراحل 

واسه چس ریال پول

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........