2777
2789
عنوان

مصرف قرص اورژانسی

117 بازدید | 4 پست

دقیقا توی روز تخمک گذاریم رابطه مشکوک داشتم البته ببخشید ها کل مایع م..ن..ی بیرون ریخت ولی انقدر حساسم روز بعد انگار ۸ ساعتی از رابطه گذشته بود قرص اورژانسی ۱/۵ مصرف کردم چون انقدر حساسم گفتم نکنه پیشاب ریخته باشه 

الانم دو هفته گذشته پریود نشدم بنظرتون احتمالش هست که حامله بشم؟

ن

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

بله

معمولا بعد از قرص اورژانسی تا ده یا نهایت دو هفته باید پریود بشی

اما بازم صبر کن تا موقع پریودیت اگ دو سه روز عقب انداختی بی بی بزن

اینم بگم استرس شدیدا روی قاعدگی تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب تاپیکهای قبلیت رو خوندم 

امسال دو بار سقط داشتی،میدونی ی سقط چقدر از بدن زن انرژی میگیره و بدن رو ضعیف میکنه میشه گفت دو برابر زایمان

بعد من خودم ی بار سقط کردم و تا دم مرگ رفتم،چطور این قرصها رو استفاده میکنی

خیلی خیلی عوارض داره و ممکنه در آینده برای بچه دار شدن ب مشکل بخوری

اگر بچه نمیخای روش پیشگیری مطمئن داشته باشه یا حداقل آیودی بزار

علاوه بر ضعیف شدن بدن و ب مشکل خوردن در آینده سقط جنین گناه بزرگیه،خدا قهرش میگیره

نکن اینجوری ک بعد بخوای برای یه بچه ب خدا التماس کنی

دوستانه بهت گفتم🩷

سلام بنده ۱۳ ام این ماه رابطه داشتم با نامزدم و فرار بود ۱۷ ام پریود شم ولی نشدم بنظرتون احتمال بارداری هست؟ مایع منی وارد نشده و ۱ ام تایم تخمک گذاریم بوده. قبل رابطه درد شکمی داشتم ولی بعدش درد قطع شده بخاطر چیه؟