2777
2789

تو دانشگاه خیلی گرم و خوش برخورد و خیلیییی صمیمی

ولی تو فضای مجازی برعکس

بهش ریکوئست دادم قبول نکرد‌

پیام دادم بهش تلگرام سوال داشتم ازش با کلی تاخیر جوابمو داد و دیگه پیام بعدیمو سین نزد

دختره ی دوقطبی چرا اینطوریه😐

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توعم مثل خودش رفتار کن تازه یکم بدتر ب چی خودش مینازه که خودشو میگیره بدم از ادم دوقطبی میاد ک فک میکنه پوخیه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
عزیزم خوب مایل نیست صحبت کنه با شما غرور داشته باش دوری‌ کن

منم دیگه عمرا نزدیکش شم

ولی اخه تو دانشگاه خودش تا منو میبینه میاد سمتم خیلی صمیمی رفتار میکنه شروع میکنه به صحبت جوری که انگار خیلی وقته منو میشناسه

منم رو حساب این رفتاراش خواستم بیشتر باهاش درارتباط باشم

اینجور ادما میل به تنهایی دارن اما در واقعیت روشون نمیشه از بقیه دوری کنن و جواب ندن و به ناچار تظاهر به گرم بودن میکنن. اما وقتی پاشون میرسه خونه موقعیت مناسبیه ک برن توی تنهایی و خود واقعیشون باشن واسه همینه چت و حضوریشون فرق میکنه

منم دیگه عمرا نزدیکش شمولی اخه تو دانشگاه خودش تا منو میبینه میاد سمتم خیلی صمیمی رفتار میکنه شروع م ...

ایشون تو دانشگاه با شما خوبه 

به این معنی نیست جای دیگه ام با شما خوب باشه

شما هم‌ میتونی تو دانشگاه و وقتی که خوبه خوب باشی باهاش

توعم مثل خودش رفتار کن تازه یکم بدتر ب چی خودش مینازه که خودشو میگیره بدم از ادم دوقطبی میاد ک فک می ...

تو‌ مجازی اینطوریه

میگم تو دانشگاه تا منو میبینه میاد سمتم رفتارش خیلی صمیمی و خوش برخورد کلی تحویلم میگیره منم رو حساب این اخلاقش خواستم بیشتر باهاش ارتباط بگیرم که ضایعم کرد

اینجور ادما میل به تنهایی دارن اما در واقعیت روشون نمیشه از بقیه دوری کنن و جواب ندن و به ناچار تظاه ...

اخه یکی که میل به تنهایی داره انقدرررر صمیمی و گرم برخورد نمیکنه

ایشون رفتارش بیشتر بوی دورویی میده

تو‌ مجازی اینطوریهمیگم تو دانشگاه تا منو میبینه میاد سمتم رفتارش خیلی صمیمی و خوش برخورد کلی تحویلم ...

توام اگ یه بار دیه تو دانشگاه اومد سمتت اعتنا بش نذا سرد برخورد کن ضایع شه هر کی زدت محکم تر بزنش

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
ایشون تو دانشگاه با شما خوبه به این معنی نیست جای دیگه ام با شما خوب باشهشما هم‌ میتونی تو دانشگاه و ...

نه دیگه کاریش ندارم ریکوئستمم پس گرفتم

توام اگ یه بار دیه تو دانشگاه اومد سمتت اعتنا بش نذا سرد برخورد کن ضایع شه هر کی زدت محکم تر بزنش

من از این روها ندارم روم نمیشه

من از این روها ندارم روم نمیشه

وا دانشجویی روم نمیشه نداریم اگه با هرکی مثه خودش‌رفتار نکنی که سوارت میشن 

اخه یکی که میل به تنهایی داره انقدرررر صمیمی و گرم برخورد نمیکنهایشون رفتارش بیشتر بوی دورویی میده

نه اشتباه میکنی. اتفاقا همینکه زیادی گرم برخورد میکنه یعنی داره تظاهر میکنه. اگر خود واقعیش بود معقول برخورد میکرد نه اینقدر گرم. مشخصه توی اجتماع نقش بازی میکنه و توی خونه نفس راحت میکشه. به این نمیگن دورویی. این کسیه ک یاد نگرفته خود واقعیش باشه 

وا دانشجویی روم نمیشه نداریم اگه با هرکی مثه خودش‌رفتار نکنی که سوارت میشن

بدتر لج کنه باهام چی من دوست ندارم دشمن بتراشم برای خودم🥲