2777
2789

من همیشه آدم آروم و بی آزاری بودم و کم پیش اومده با کسی دهن ب دهن بشم واسه دعوا و اینا..

چند دقیقه پیش اینجا یه کاربر بهم توهین خیلی زشتی کرد..از اون موقع بدنم میلرزه و حالم بد شده..فک نمیکردم انقد ضغیف باشم..من روزای خیلی سختی رو محکم ایستادم و گذروندم..فکر میکردم آدم قوی ای باشم ولی الان بخاطر حرف یه آدم بی شخصیت انقدر بهم ریختم 

چیکار کنم آروم شم؟باید برم بخوابم فردا کلی کار دارم..ولی حالم بده انگار..چون اون حرفی ک بهم زد ، کلمه ای بود ک خیلی روش حساس بودم و چندشم میشد از این اصطلاح و خط قرمزم بود.و من دقیقا نقطه مقابل این کلمم..معدمم عصبی شده باز مث چی تیر میکشه..خدا ازش نگذره

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بیشعورن خدایی

ول کن‌بابا ارزش نداره

برا یه ادم بی ارزش خودتو ناراحت کنی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

برات مهم نباشه تو خیلی قویی هستی بعضیا چیزایی ک لایق خودشونه ب بقیه میچسبونن  اروم باش فداتشم ماه قشنگ

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

منم امروز ی آقایی بخاطر کاشت ناخن گفت نجس آنقدر بهم ریختم و گریه کردم خودم فک نمیکردم آنقدر ضعیف باشم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
چقدر بیشعورن خداییول کن‌بابا ارزش ندارهبرا یه ادم بی ارزش خودتو ناراحت کنی

خوشم میاد همه جا میبینمت 😂🙊

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

خیلی متاسفم که این اتفاق افتاده. نفس عمیق بکش، آب خنک بنوش، موسیقی آرام‌بخش گوش کن، احساساتت رو روی کاغذ بنویس، به چیزهای خوب فکر کن. تو قوی هستی و این لحظات هم می‌گذرن. امیدوارم زودتر آروم بشی و بتونی استراحت کنی. 🌸