2777
2789
عنوان

بچها دزد اومده خونه مامانمینا بابام خونه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 93 پست
ی روز ساعت س صبح توحیاط بودمبعد یهو یکی از دیوار خونمون اومد بالابدون هیچ واکنشی زل زدیم توچشم همن ا ...

فکر کردم عاشق هم شدید و عروسی کردین 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بخدا نشستی خونت میان تو حریم شخصیت خدا خیرت بده

فک کن این اتفاق چند سال پیش برا یکی از دوستای بابام افتاده بودخونش ویلایی بود وخونه تنها بوده چند نفر میان دزدی این چشمشو باز میکنه میبینه از ترس خودشومیزنه به خواب جرات نمیکنه پاشه اونام از وسیله های خونه وفرش اینا برداشته بودن رفته بودن یعنی بابام تعریف کردنی ریسه میرفت از خنده که خیلی ترسوعه گفتیم خوب تنها بوده ترسیده که پامیشم منم میزنن چیکارکنه

با دزده😅

آخه همچین گفت اون زل زده من زل زدم گفتم شاید دزد به راه راست هدایت شده 🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
فک کن این اتفاق چند سال پیش برا یکی از دوستای بابام افتاده بودخونش ویلایی بود وخونه تنها بوده چند نف ...

وای آخه اینا ک دست خالی نمیرن بیشترشون اسلحه دارن خوب کاری کرده 

فک کن این اتفاق چند سال پیش برا یکی از دوستای بابام افتاده بودخونش ویلایی بود وخونه تنها بوده چند نف ...

اره بابا بخدا منو مامانم الان رفتیم جلو پنجره گفتیم بابام چه جرعتی داشته چجوری نترسیده روبه رو شده اخه فیس تو فیس