2777
2789

واقعا درسته که‌میگن هر کاری سنی داره از وقتش که بگذره دیگه اون لذتو ذوقو‌اصلا نداره 

یه دختر ۱۴ ساله دارم‌الانم‌هفته ۳۱بارداریمه کارم فقط گریه اس بخدا ناشکری نمیکنم ولی دست خودم‌نیست هیچ حس و‌کششی نسبت به بچه ندارم اصلا فکر نمیکردم تو ۴۴سالگی دوباره بخوام بجه داربشم دیگه توان‌وحوصله بچه داری ندارم همسرم میگه بزار دنیا بیاد ببین چطور عاشقش میشی 

اینارو‌که‌میگه میخوام‌ بکشمش ،آخه جای من نیست بدونه چه حسی دارم وعداب وجدان ولم نمیکنه یکسره دارم به خودم بد‌و بیراه میگم هنوز هیچ‌وسیله ای نخریدم ‌دکتر و بیمارستانم هنوز مشخص نکردم  

از طرفی دخترمم چندین سال به تک بچه بودن‌عادت کرده و الان خیلی براش سخته این تغییر... 

فکر کن‌بعد ۱۴ سال دوباره شب بیداری و..حالا تربیتش که دیگه بماند 😟

میشه برامنم دعاکنید باردارنباشم چن روزه عقب انداختم ازاسترس قلبم دردمیکنه توروخدا دعاکنید باردارنباشم💔🥲میدونم کارم خیلی زشته ولی وقتی شماهاباهام حرف میزنین آروم میشم حال روحیم وحشتناک بده😭

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم معتقدم کسی که قصد داره ۲تا بیاره باید به فاصله کمی بیاره

حرف شوهرتون درسته، همه عاشق بچه شونن، ولی تا این دوره سپری بشه مدت کمی نیست و کلافگی زیادی داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم۹سالش بود زایمان کردم ولی نمیدونی چقدر بااومدنش عشق و لذت اورد تو زندگیمون😍😍انگار زندگیمون دوباره زنده شده با فسقل خان 

صبر کن بدنیا بیاد یه خندشو با دنیاعوض نمیکنی.

خودشو خدا داده صبرو حوصله توروهم خدا میده غصه نخور

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

من فک میکنم همسرت درست میگه و بعدش که بیاد عاشقش میشی. اصلا خیلی از مادرا قبل تولد بچه اشون بهش حسی ندارن خیلی چیز عجیبی نیست. از طرفیم به نظر میاد خیلی نگرانی های دیگه داریو احتیاج به حمایت داری. کاش با یه مشاوربچیزی صحبت مبکردی

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

درست میشه 💙

اگر میتونید حتما یه روانشناس خیلی خوب پیدا کنید و پیشش برید

تا هم خودتون امادگی پیدا کنید

هم بدونید چجور باید شرایط رو بین بچه اول ک ۱۴ سال بزرگتره و اینیکی بچه ، درست کنید

لطفا لطفااااااا برید💙💙🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

و اینکه استارتر جان 

از بچه داری ک مینالی و..

خیالت راحت

بتونی کنترل کنی

دختر بزرگت کلی کمکت میکنه

والا خواهرمو من بزرگ کردم😂😂😂😂😂😂😂

حس میکنم قشنگ یه بچه زاییدم بزرگش کردم فوت و فن بچه داری رو یاد گرفتم

خیلیییی کمکت میکنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منم  تا سه ماه پیش تو وضعیت فعلیت بودم

پسرم چهارده سالشه و من چهل سال قرص هم گرفتم ولی ننداختم

تا لحظه اخرم پشیمون بودم که نگه داشتم بخاطر حرف مردم که سن و حوصله و فلان

الان دخترم سه ماهشه یعنی از صبح تا شب فقط قربونش میرم😁انگار یه ادم دیگه شدم

ضمن اینکه اصلا تصور نمیکردم اندازه بچه اولم بتونم دوستش داشته باشم میگفتم اون اولین تجربه بوده اصلا اون حس تکرار نمیشه

منم دخترم۹سالش بود زایمان کردم ولی نمیدونی چقدر بااومدنش عشق و لذت اورد تو زندگیمون😍😍انگار زندگیمو ...

باز ۹ سال خیلی بهتره

بچه های اول تو اون سن بیشتر قدرت پذیرش خواهر و برادر رو‌دارن 

باز ۹ سال خیلی بهترهبچه های اول تو اون سن بیشتر قدرت پذیرش خواهر و برادر رو‌دارن

دختر داییم ۱۵سالش بود خواهرش بدنیااومد قبل بدنیااومدت اعتراض میکرد ولی بعدش شد مامان دومش و جونش به جون خواهرکوچولوش بنده

نگران این چیزا نباش خدا برات میسازه .تو مراقب خودت باش تا کوچولوت بسلامتی بیاد بغلت عزیزم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
درست میشه 💙اگر میتونید حتما یه روانشناس خیلی خوب پیدا کنید و پیشش بریدتا هم خودتون امادگی پیدا کنید ...

حتما باید برم وگرنه یه بلایی سر خودم میاد ازبس که غصه میخورم