2777
2789
عنوان

اگه یه نفر نامحرم صداتون بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 70 پست

مادرشوهرم خدابیامرز میگفت مریض بودم بیمارستان بستری شدم مثلا ۳۵.۴۰سال پیش بعد پسر بزرگش پیشش بوده(برادرشوهرم پزشکن و پرسنل بیمارستان میشناختنش اون زمان تو داروخونه بیمارستان کار میکرده)بعد یه خانم پرستار میاد برادرشوهرمو صدا میزنه برادرشوهرمم میگه جانم و میره پیشش

مادرشوهرم میگفت تا چندماه از غصه خوابم نمیبرد که نکنه پسرم ازون خوشش میاد گفت جانم نکنه بره بی صدا بگیرتش به ما نگه نکنه باهم رابطه دارن و...😂😂😂😂تا مدتها سر این افسردگی داشته روشم نمیشده از برادرشوهرم بپرسه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس خوبی از تاپیکت نگرفتمحواست نبودیه کلام گفتی جانمفدای سرتاما اینکه کش میدی موضوع رونمیدونم واقعا

چرا؟ 

من کش نمیدم حالم بد بود گفتم بیام اروم شم 

میترسم به بد بگیره 

میگم ماتو خانوادمون خیلی خشک ورسمی تر برخورد میکنیم 

حالا ی بار گفتی ب عمد ک نبوده دیگه نگو ،همین

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خخخ چقدر خودشو اذیت کرده 🤭

اره در حالی که نه برادرشوهرم یادش بوده نه اون خانم پرستاره چون یه کلمه عادیه و الان مخصوصا بیشتر بکار میره و جنبه احساسی نداره

پس توهم نگران نباش الکی ذهنت درگیره الان برادرشوهرت یادشم نیس چی گفتی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)