2777
2789
عنوان

ارشدی که کار حتمی داره

159 بازدید | 19 پست

سلام دوستان لیسانس معماری دارم موندم رشته ی خودمو ادامه بدم یا ارشد رشته ی دیگه ای بخونم، چه رشته ای ارشدش الان بازار کار خوب داره؟

تیکر به وقت سزارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ارشد معماری میخونم من پشیمونم از این کار چون ارشد معماری صرف تئوری هست و به درد بازار کار اصلا نمیخوره صرفا به درد اونی میخوره که بخواد دکترا بگیره ارشد یه پله براش، اکثر دوستامم پشیمونن، اگه میخای ارشد بخونی به نظر من منظر یا طراحی شهری بخون ولی معماری معماری نخون. یا یه گرایش دیگه بخون

چرا مدیریت؟کجاها براش کار هست؟

من در مورد آقایون اطلاع دارم...

که اکثرا لیسانس و ارشد بودن و با با سابقه کار مدیریتی توی شرکتهای مختلف  با حقوق دست کم 3 میلیون الی بیشتر سر کار بودن...

اینا سوابق کاریشون از شرکتهای کوچیک گرفته تا شرکتهای ببن المللی بوده...

سابقه کار مدیریتی و زبان برای شرکتهای مطرح فاکتور مهمیه

کاری به مدرک آزاد یا دولتی شما ندارن. مهارت حرف اولو میزنه

نه غیرانتفاعی بودم، اره به هرحال سختی خودشو داره اما شدنیه دیگه، یه چیز دیگه اگه میخای ارشد بخونی فقط سراسری به نظر من واقعا نمی صرفه غیرانتفاعی یا ازاد کم کمش 30 میلیون پات میفته البته کم کمش اگه تو شهر خودت باشی که نخوای خوابگاه بری یا خونه بگیری خرج رفت و امدت و.... حداقلش چهار ترمه ترمی 3 یا 4 میلیون غیرانتفاعی شهریه هست ازاد گرون تره پایان نامتم یه چیزی حدود 10 تا 12 میلیون میشه به نظر من با کسای بیشتری مشورت کن از دوستای دوران کارشناسیت بپرس اونایی که رفتن ارشد و ... 

نه غیرانتفاعی بودم، اره به هرحال سختی خودشو داره اما شدنیه دیگه، یه چیز دیگه اگه میخای ارشد بخونی فق ...

والا دوستام همشون ارشد آزاد خوندن،در مورد پیام نور اطلاعات دارین؟

تیکر به وقت سزارین