2777
2789
عنوان

تورم غده لنفاوی کشاله ران

625 بازدید | 15 پست

سلام خانوما..توروخدا هرکی اطلاعی داره کمک کنه

کشاله رانم یه غده اندازه ی نخود هست که دست میزنم درد داره وگرنه در حالت عادی دردی ندارم...بعد اینکه ظاهرا اصلا مشخص نیس فقط اگه لمس کنم انگار یه غده ی سفت میاد زیر دستم و درد داره

امروز متوجه شدم..کسی بوده اینطوری؟ خطرناکه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو حتما دکتر اما چون درد داره خطرناک نیست یا چربی خودش جذب میشه یا جوشی چیزیه شایدم بدنت عفونت داره

نمیدونم والا تاحالا اینطور نبودم😢😢

دعا کن خطرناک نباشه

سلام

یه اظهر نظر ازتون راجب عفونت خون دیرم .فتید دخترتون بستری شده

بچه منم ۴ روزش فقط یه روز دیدمش دیگه بردنش الان تو دستگاهه دکتر گفته عفونت خونش ۴۴ دارم میمیرم.....عفونت خون دخترتون چند بود؟

بعد اینک خوب سد دیگ همونجا اوکی سد یا تحت نظر بود؟

سلامیه اظهر نظر ازتون راجب عفونت خون دیرم .فتید دخترتون بستری شدهبچه منم ۴ روزش فقط یه روز دیدمش دیگ ...

سلام عزیزم..نمیدونم عددش چند بوده.یعنی اصلا از دکتر نپرسیدم

فقط دکتر گفت عفونت خون داره و باید بستری بشه

نه دیگه خداروشکر ۳ شب بستری بود بعدش هم دکتر براش دارو نوشت تا خودمون بهش بدیم و دیگه تحت نظر نبود

الان ۱۰ سالشه دخترم

نگران نباش عزیزم خداروشکر زود فهمیدین...دکتر به من گفت اگه یه هفته دیرتر فهمیده بودی باید یک ماه بچت بستری میبود ولی با ۳ شب اوکی شد

سلام عزیزم..نمیدونم عددش چند بوده.یعنی اصلا از دکتر نپرسیدمفقط دکتر گفت عفونت خون داره و باید بستری ...

الهی شکر آن شاالله خدا دخترتو نگه داره جوابمو دادی

خیلی دلم تنگه سزارین حالم انقد بده شوهرم نمیتونه ببره ببینمش دادم دق میکنم تو رو خدا دعا کنید زود بیاد بغلم