2777
2789

سلام..من چند ساله کارمندم خودم خرج خودمو میدادم حتی وقتی مجرد بودم ازبابام پول نمیگرفتم وجهیزمو هم خودم بیشترشو خریدم بعداز ازدواج هم همینطور..شوهرم تا حالا نشده برام لباس بخره..حالا امسال زیاد وام گرفتم دریافتی ندارم نمیدونم چیکارکنم ..شوهرم میدونم پول نمیده یا اگه بده میخاد منت بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام چرا اینقدر گرفتی

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

نمیدونم

درکت میکنم آدم زورش میاد منت شوهر بکشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

عادت ندارم

من که اصلن شوهرم خرید نمیبرم

اشکال نداره ماهی روهروقت ازآب بگیری تازه است هروقت منت گذاشت فقط لبخندبزن وهندونه بزارزیربغلش کم کم عادتش بده عزیزم وقتی همسرت درامدداره واقعا نبایددغدغه مالی مخصوصا برای نیازهای اولیه ات روداشته باشی حداخیرت بده توزندگی دوبرابر زحمت کشیدی ولی اصلا به چشم منت گذاشتن به حرفاش نگاه نکن شایدمیخوادخودشوثابت کنه یه عمرمستقل بودی حالامیخوادخودی نشون بده شماهم دست پیش بگیریه پول کوچیک که میده دهه‌ها برابربزرگ کن وتشکر کن حلله