2777
2789
عنوان

من ذوق🥺 بیاین عکس📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا؟ممنونم عزیزم❤️

خوشحال شدم که با کاربریت آشنا شدم🥺

تاپیکاتو خوندم بعضیاشو

مث منی

ولی واقعنی میگم حتما نویسندگی رو برو چون واقعا متنایی که مینویسی مث رمان هاس

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چقدر قشنگ😍

عشقتون پایدار

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

پاشو بیا کلتو یدونه ماچ کنم تو هم شوهرتو ماچ کن که انقد گوگولین

ای وای عزیزم ممنون که خودت هم اینقدر خوش ذوقی🥺❤️😘

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
خوشحال شدم که با کاربریت آشنا شدم🥺تاپیکاتو خوندم بعضیاشومث منیولی واقعنی میگم حتما نویسندگی رو برو ...

عزیزم ممنونم❤️

یه مدت نویسندگی کردم گلم به شدت هم علاقه مندم حالا یه چند وقتیه کمی سرم شلوغ شده و دستم به قلم نرفته ممنونم از توجهت عزیزم❤️😘

ممنون از همه کسایی که با حرفای قشنگشون هم تاپیکمو قشنگ تر کردن هم منو خوشحال تر امیدوارم انرژی خوبش به خودتون برگرده ببخشید که نرسیدم به همگی تک به تک جواب بدم❤️🍀

عزیزم ممنونم❤️یه مدت نویسندگی کردم گلم به شدت هم علاقه مندم حالا یه چند وقتیه کمی سرم شلوغ شده و دست ...

به هر حال حیفه که ادامه ندی🫂✨👌

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍