2821
2789
عنوان

برای خرید گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 28 پست
باتریش سالمه؟ مثلا الان بزنی شارژ تا کی ۱۰۰ میشه؟؟

تنها ویزیش که خیلی راضیم همین باطریشه .شاید نیم الی ۴۰دقیقه فول میشه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

[QUOTE=363015266]شیائومی یا هواوی چشه مگه؟[/QUOTE شیائومی بعد چند سال هنگ می‌کنه و کند میشه و.. هواو ...

من الان گوشیم هواویه...

با توجه به پنج سالی که دارمش مشکل سخت افزاری نداشته اصلا هم دیر شارژ نمیشه ❌

دوست من شیائومی داره یکسال خورده ای 

اصلا آخ نگفته...

تو بارون هم ازش استفاده می‌کنه تازه ضربه بخوره هم چیزیش نمیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=363015266]شیائومی یا هواوی چشه مگه؟[/QUOTE شیائومی بعد چند سال هنگ می‌کنه و کند میشه و.. هواو ...

من سامسونگ داشتم هرسری اپدیتش میکردم کند میشد یعنی این زبلیه شرکت سازندشه که سرورارو از کار میندازن و کند میکنن  تا مدلهای جدید ترو امتحان کنیم 😄

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سامسونگ فقط سری اسش خوبه آ ها همه اشغالن

اصلا سامسونگ با آیفون اسم در کردن

همه آدما گوشی میخرن ملاک اصلیشون

باتری و کیفیت دوربینه✅

که شیائومی حرف اول میزنه

من سامسونگ داشتم هرسری اپدیتش میکردم کند میشد یعنی این زبلیه شرکت سازندشه که سرورارو از کار میندازن ...

چه بگم والا منم شیائومی داشتم دقیقا همین مشکلو داره الان دم به دقیقه هنگه😂

من سامسونگ داشتم هرسری اپدیتش میکردم کند میشد یعنی این زبلیه شرکت سازندشه که سرورارو از کار میندازن ...

سامسونگ مامانم داشت یمدت همش خاموش روشن میشد

چه بگم والا منم شیائومی داشتم دقیقا همین مشکلو داره الان دم به دقیقه هنگه😂

منم از شیائومی خیلی راضی ترم تا سامسونگ های سری آ تو یه رنج قیمتن ولی شیائومی خیلی بهتره به نظرم🤷😕

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من گوشی خودم sخیلی راضیم

وقتی من این گوشیو گرفتم رفیقمم همین قیمت گوشیم یه شیائومی گرفت حدودا یک سال و نیمه گوشی من مثل روز اولشه گوشی اون انقدر هنگه ک مجبور شده با نوکیا حرف بزنه با بقیه شیائومیو اصلا نیستم

هواوی اگر زیاد میکوبونی زمین و زیاد کار میکشی ازش و ماندگاری بالا میخوای پیشنهاد میکنم من گوشی هواوی سال ۹۳ ام رو هنوز دارم سالمه سیستم عاملش مثل روز اوله ولی دوربین و باطریش پوکیده

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

[QUOTE=363015845]من الان گوشیم هواویه... با توجه به پنج سالی که دارمش مشکل سخت افزاری نداشته اصلا هم دیر شارژ نمیشه ...[/QUOTE تجربه های خودمو از شیائومی گفتم  چون چند مدله دستم گرفتم و واقعا فقط چند سال ت دستت دوم میاره.

اگه هنگ می‌کنه قطعا زیاد کار میکشی

من بیست و چهاری پای گوشیم یعنی جدای از آنلاین بودنم تو سایت آنلاین هم زبان میخونم هم برنامه نویسی و همشو با این گوشی انجام میدم و ربطی به زیاد کار کشیدن ندارها هنگ کردنش یعنی من ندیدم هنگ کنه احتمالا شانس ایشون گله😄🤦

هواوی که من پنج ساله دارمش 

تنها گلس نصب کردم اونم۱۲۰ وگرنه هیچ مشکل دیگه نداشته....

برخلاف آیفون یا حتی سامسونگ همش زود شارژ تموم می‌کنه

نرم افزار و سخت افزار باهم مشکل

من بیست و چهاری پای گوشیم یعنی جدای از آنلاین بودنم تو سایت آنلاین هم زبان میخونم هم برنامه نویسی و ...

همین دیگه گوشی اصلا آیفون باشه (با اینکه من اصلا از آیفون خوشم نمیاد ❌

وقتی همش ازش کار بکشی باتریش طول عمرش کم میشه