2777
2789
کلا داره نامزد میکنه گلم تقریبا نامزده

ای وای🥺😭💔

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
کلا داره نامزد میکنه گلم تقریبا نامزده

من فک کردم باهمین ولی یسری مشکلات نمیزاره بهم برسید 

یا اگ نیستین میادو میره

نمیدونستم در این حد...(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فک کردم باهمین ولی یسری مشکلات نمیزاره بهم برسید یا اگ نیستین میادو میرهنمیدونستم در این حد...(:

اره دیگ نه سال باهم بودیم..انقد تلاش کردن تا جدامون کردن..الانم فقط منتظر معجزه ام

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اره دیگ نه سال باهم بودیم..انقد تلاش کردن تا جدامون کردن..الانم فقط منتظر معجزه ام

الهی بگردم 

نمیشه بری باهاش صحبت کنی ایاشلا معجزه بشه ولی  خودتم یه تلاشی بکن 

میدونی بیوگرافیتو خوندم اولش خوشم اومد ولی بیوت بوی غرور و تکبر میداد بیوت بوی اینک فک میکنی خودت خی ...

حق میدم کاملا که این برداشت رو داشته باشید

ولی من کاملا حسم و هدفم انتقال حال خوب و مثبت بود 

من اگه بخوام بنویسم ک چه شرایطی و به چه شرایطی تبدیل کردم واقعا طولانیه از وضعیت درسی گرفته تا وزن بدنی ک واسش تاپیک زدم.. از حال روحی داغون و سه سال زیر نظر روانپزشک بودن تا حال خوب.. همشم تجربه کردم

ولی تهش به ی چیز رسیدم... انسان اگه اراده کنه میتونه هررر چیزیو تغییر بده

من عاشق تغییرم

عاشق صحبت کردن با ادما.. اینقدر با بچه های مختلف با شرایط مختلف صحبت کردم که دوست دارم ی روز تاپیک بزنم و داستان زندگی همشونو تعریف کنم

درست فکر میکنی من آدم مغروریم، ادم با اعتماد به نفس و کمالگراییم ک حالم با خودم خوبه

ولی تکبر و خودبزرگ بینی هرگز.. 

توی تاپیکام سعی میکنم لحظات خوبمو به اشتراک بذارم و حس مثبت منتقل کنم و حال بدمو خیلی جایی نمیگم حتی به خونواده م

اینجام با کاربرای ک صحبت میکنم میگم تو ازم درخواست یا نظر بخواه اگه بتونم با تموم وجودم بهت کمک میکنم همینطور ک این چندسال با خیلیا حرف زدم

ولی هیچوقت نمیتونم بهت بگم اره شرایطتتو بپذیر همه همینیم همه بدبختن نه! بنظرم ما حق داریم ی زندگی خوب داشته باشیم و لازمه ش فقط و فقط کار کردن 

الهی بگردم نمیشه بری باهاش صحبت کنی ایاشلا معجزه بشه ولی خودتم یه تلاشی بکن

تلاش کردم تاثیری نداشت🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

تلاش کردم تاثیری نداشت🥺

الهی بگردم ایشالا خدا‌کمکت کنه

حق میدم کاملا که این برداشت رو داشته باشیدولی من کاملا حسم و هدفم انتقال حال خوب و مثبت بود من اگه ب ...

حرفات بدل میشینه

خوش بیانی

میدونی پشت کنکورم

۵ساله پشتم...

تو این پنج سالم درس نخوندم چون حاال روحی مناسبی نداشتم .....

اصلا نمیدونم این حرفارو چرا اینجا و الان زدم فقط یهویی اومد رو زبونم....(:

حرفات بدل میشینهخوش بیانیمیدونی پشت کنکورم۵ساله پشتم...تو این پنج سالم درس نخوندم چون حاال روحی مناس ...

من کاملا میفهمم و درکت میکنم

من شاید سنم کم باشه و خودم سال اول رفته باشم دانشگاه 

ولی مگه کم دیدم بچه هارو؟ 

بخاطر همین اینجا وقتی یکی میبینم 30 سالش هم هست میگم درس بخون.. نذار واست حسرت شه.. کی تعیین میکنه چ سنی خوبه واسه ی کاری.. یکی دوست داره 17 سالگی ازدواج میکنه یکی مثل من تو 22 سالگی واسه خودش عروسک میخره.. مهم اینه حال جفتمون خوبه

یاسمین سال پنجم کنکورش قبول شد پزشکی ایران من باهاش صحبت کردم بعد کنکور.. گفت من قبول نشدم چون تو هیچ کدوم از اون سالا درس نخوندم.خیلی هم حرف شنیدم

یاسمین الکی دست و پا میزنی .

نمیخوای قبول کنی نمیشه.

همه که نباید دکتر شن!

برو دنبال استعداد واقعیت .

برو توی جامعه .

که چی نشستی یه گوشه؟

حالا مگه پزشکی چه اش دهن سوزیه؟ 

پول تو هنره.

پول برات اعتبار میاره.

برو سمت کارهایی که بشه ازشون پول دراورد؛ میکاپ شینیون ناخن مژه و…. !🙄

چرا فکر میکنی۴سال نشده؛ امسال میشه؟

اگه قبول بشو بودی که این همه سال میشدی.

خودشم گاهی شک میکرد به خودش به مسیر . به تواناییش

ولی گفت به خودم میگفتم

تو بیا درس بخون 

جوری که میدونی درسته و هیچ وقت انجامش ندادی.

تست بزن

ازمون بزن

مرور کن

بشین پای میز و کتابات .

این مردم نمیدونن تو هیچ وقت درست تلاش نکردی

بیا و درست تلاش کن.

تنبلی نکن 

تست بزن .

تست بزن .

شاید شد.

ببین خودمم گاهی شک میکردم به خودم

در هاله ای از ابهام !

در یک تاریکی مطلق!

فقط قدم برمیداشتم به جلو

تا چندماه بدون هیچ امیدی

بعد که دیدم اوضاع بهتر شده 

و درصدا داره میاد بالا 

و میتونم اون شخصیت تلاشگر رو از خودم ببینم حتی اگر غمگینم؛

تونستم باور کنم میشه 

و به خودم

و به مسیری که داشت طی میشد و تصمیمم بر پشت کنکور موندن

دیگه شک نکردم .

حرفات بدل میشینهخوش بیانیمیدونی پشت کنکورم۵ساله پشتم...تو این پنج سالم درس نخوندم چون حاال روحی مناس ...

دانشگاه ما امسال ورودی 53 ساله داشت باورت میشه؟ بچه ها دیدنش رفته رختکن دانشجوها 

گفتن استاد چرا رفت سمت دانشجوها؟ 

بعد دیدن با بقیه اومده سرکلاس.. تا پزشکیش تموم شه میشه 60 سال

شاید کلا ی تایم کوتاه بتونه کار کنه ولی حداقل حسرت به دل نمیمیره.. حالش با خودش خوبه.. 

واسه کسایی مثل من ک نه بابای خیلی پولدار داشتن ن حال روحی خوب کنکور شروع خیلی چیزا بود

شروع اعتماد کردن به خودم، به اینکه اگه کنکور قبول شدم پس زبانمم میتونم بخونم، به اینکه اگه به عنوان ی بیش فعال تونستم 14 ساعت بشینم پشت میز وزنمم میتونم کم کنم.. 

اون اوایل حتی علاقه هم نداشتم.. دلیلم فقط این بود نمیتونستم ببینم چهارتا ادمی ک خودشون دارغوز اباد درس خوندن بهم بگن هیچی نشدی و بی عرضه ای.. 

کسی ک تا سر خیابونم تنهایی نمیرفت بعد 3 سال دانشگاه تنها رفت مسافر خارج از کشور

نمیگم گل و بلبله نه اصلا

من الان ی روزایی بیشتر از سال کنکورم درس میخونم اونم درسای سنگین تر

ولی نوع سختیش خیلی فرق داره

دانشگاه ما امسال ورودی 53 ساله داشت باورت میشه؟ بچه ها دیدنش رفته رختکن دانشجوها گفتن استاد چرا رفت ...

خیلی حرفات امیدوارم کردن

خیلی زیاد

ممنونم ازت♥️

فک میکردم ازون‌بچه‌پولدارایی ک هیچی نمیفهمن از سختی از بدبختی از حال بد... ولی نه توام سختی کشیده ای دمت گرم

دعا کن منم بتونم 

فقط راهمو پیدا کنم

خیلی حرفات امیدوارم کردنخیلی زیادممنونم ازت♥️فک میکردم ازون‌بچه‌پولدارایی ک هیچی نمیفهمن از سختی از ...

حتما میشه 

به اندازه شرکت کننده های کنکور راه واسه موفقیت هست

فقط بشین بنویس

تو ی حال خوب به خودت بدهکاری 🫂

من دوست دارم حالم خوب باشه یا درس کنارش

تو سال کنکور اونم این تایم اصلا امکان پذیر نیست من وقتی کنکوری بودم  وقتی میرفتمم بیرون اصلا خوش نمیگذشت همیشه دلم یه جاش خالی بود اینقدر ذهنم درگیر بود خواب کنکور میدیدم همش یه موزیک بود معین زد خونده بود 

شده  بخندی و در اوجش به سکوتی برسی

شده در جمع باشی و در تنهایی ات ب عزلت برسی؟!

بحث همینه... 

یعنی زندگی تو اونقدر ارزششو نداره 5 ماه بشینی پای درس؟ 

قبلانم بهت گفتم فکر میکنی همه پامیشن میگن اخجونن بریم بشینیم 14 ساعت درس بخونیم؟