2777
2789
عنوان

چرا وقتی بچت پسره انقد عزیزی😐

315 بازدید | 29 پست

من ناخواسته باردار شدم و فاصله کمی با عروسیمون داشت،، اولش همه ناراحت بودن میگفتن زوده و قسط میدین و....  خیلی خیلی زیاد ناراحتم کردن و دلمو شکوندن سر باردار شدنم

بعد که گفتن پسره حس میکنم اخلاقشون تغییر کرد، سر کوفت زدنو گذاشتن کنار، همشون نازمو میخرن مادرشوهر پدرشوهر، خونواده خودم، شوهرمم که رک میگه خیلی خوب شد پسر شد😑

البته اونموقع وضع مالیمونم زیاد خوب نبود، بعد الان یه مدته خیلی بهتر شدیم نمیدونم سر پوله باهامون خوب شدن یا سر بچه پسر😪  نمیتونم ببخشمشون که ۴_۵ماه قبل چه حرفایی بهم زدن، هر وقت یادم میاد میگم تحویلشون نگیرم دیگه، اعصابم داغون میشه

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا 

چه ربطی داره عزیزم 

حتما پسر دوست دارن 

پسر هم خوبه عالیه مبارک باشه عزیزم 

چرا جرم میدونید پسر دوستی رو !

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حالا چه بخاطر پسر باشه چه نباشه بالاخره سرکوفتاشون تموم شده و دارن نازتو میخرن توهم هی تا میتونی ناز کن تلافی کن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
عزیزم پول هم بی تاثیر نیست

خب اونا خونواده هامون بودن چرا باید بابت پول همچین میکردن

همش میگفتن بچه رو میخای چیکار

شوهرم نبود سقطش کرده بودم الان، بعد معلوم نبود بعدش باز حامله بشم یا نه😪😪😪

چندوقت بعدعروسی حامله شدی؟ حالا چه اشکالی داره مگه میگفتی وقتی عروسی کردم هر آن بایدمنتظربچه میبودین البته حرف مردم تمومی ندارم به خودمم اولش میگفتن نیاریاهنوززوده کوچیکی وفلان منم نیاوردم به یکسال نکشیدهمونادهنموسرویس کردن که چرانمیاری منم بعد6سال اوردم تواین مدت سابیده شدم هرروزیه حرف میگفتن

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
حالا چه بخاطر پسر باشه چه نباشه بالاخره سرکوفتاشون تموم شده و دارن نازتو میخرن توهم هی تا میتونی ناز ...

آره قشنگ ناز میکنم، مخصوصا وقتایی که حرفاشون یادم میاد