بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما وسایل آرامشش رو تو خونه فراهم میکنی لباسهاش رو میشوری و اتو میکنی .غذا واسش درست میکنی و هزار تا کار دیگه با این همه کار یعنی شما هیچ سهمی تو درآمدش نداری ؟با خیال راحت بردار و پس انداز کن
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
اگه اینجوری فکر کنی هیچ مردی راضی نیست من از روحانی معتبری این سوال رو پرسیدم بهم گفت اگه مرد در زمینه ای در مورد زن کوتاهی کنه ایرادی نداره زن از جیب شوهرش برداره
مثلا. پول میده باهاش خرید کنم برای خونه ولی میگه بقیشو پس بده البته بگم ماهیانه بهم پول میده ولی من دوس دارم برای خودم پس انداز داشته باشم نمیدونم چیکار کنم.
منم اینجوری فکر میکردم قبلا اما حالا اما خورد تو ذوقم
چرا گلم
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
مثلا. پول میده باهاش خرید کنم برای خونه ولی میگه بقیشو پس بده البته بگم ماهیانه بهم پول میده ولی من ...
حتما واسه خودتون پس انداز داشته باشید .در آینده لازمتون میشه