2777
2789
عنوان

احتمال بارداری

142 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من پلی کیستیکم و عقب انداختم ۱۱ روزه و ۳ روزه پروژسترون زدم ولی نشدم و وقتی میخام بلند شم درد دارم امکان بارداری من وجود داره عایا؟

«يا كاشِفَ الكَرْب عَن وَجْهِ الحسين اِكْشِف كَربي بحق اخيك الحسين»

پروژسترون زدي اصولا بايد پريود ميشدي 

تست ١١ روز رو نشون ميده حداقل اندازه هاله كمرنگ

باردار باشي هم پروژسترون جاشو محكم كرده

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال من چهارروزبعدازپاکیم نزدیکی داشتم وازهفته دوم‌پاکیم کمردردشدیدحساس شدن شدیدسینه تاحالااینجوری نشدم بدجوردردکمر طبیعیه یانه؟؟😣

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
یه سوال من چهارروزبعدازپاکیم نزدیکی داشتم وازهفته دوم‌پاکیم کمردردشدیدحساس شدن شدیدسینه تاحالااینجور ...

شاید علائم تخمک گذاری بوده

شاید علائم تخمک گذاری بوده

ازصبح هم یه کمی حالت تهوع دارم ولی به حاملگی شک نمیکنم چون ۸روزمونده تاروزپریودم 😣

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ازصبح هم یه کمی حالت تهوع دارم ولی به حاملگی شک نمیکنم چون ۸روزمونده تاروزپریودم 😣

نه تلقین نکن به خودت ولی کلا سیستم بدن میریزه بهم نگران نباش

نه تلقین نکن به خودت ولی کلا سیستم بدن میریزه بهم نگران نباش

ممنون 😍

من دفعه قبل 2 ماه بود پریود نشده بودم هر چی هم تست میزدم منفی میشد .بعد 2 تا پروژسترون زدم که بشم 17 روز بعد از تزریق بلاخره پریود شدم. یعنی 20 شهریور که آخرین پریودم بود بلاخره 24 آبان شدم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
من دفعه قبل 2 ماه بود پریود نشده بودم هر چی هم تست میزدم منفی میشد .بعد 2 تا پروژسترون زدم که بشم 17 ...

وااای چقدر تحمل کردییی

وااای چقدر تحمل کردییی

خب فکر میکردم باردار شدم هی تست میزدم بعدم که آمپول زدم بازم پریود نشدم دیگه میخواستم برم دکتر که سونو کنه ببینه چم شده که پریود شدم بلاخره

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍