2777
2789
عنوان

داداشم بعد نامزدی دیگه با من نیست

513 بازدید | 33 پست

داداشم بعد نامزدی دیگه به من اهمیت نمیده😢 

همش با نامزدش بیرونه تا شب ، خب منم دلم واسش تنگ میشه دیگه....

قبلا میومد باهام بازی میکرد شوخی میکرد بوکس کار میکردیم یا همدیگه رو مثل صگ میزدیم یا دست و پای همدیگر رو میشکستیم اما الان خیلی کم میبینمش ، از مدرسه میام تنهام تا وقتی که صبح به مدرسه برم😢

اگه میدونستم ازدواج اینقدر از من دورش میکنه نمیزاشتم🥺💔

بماند که حالم ازش بهم میخوره دوست دارم سر به تنش نباشه ولی خب منم دل دارمممم

کاش میشد هیچوقت بزرگ نشیم ، من داداشمو موخوووممم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیذاشتی ازدواج کنه؟🙄

مگه دست توعه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خداروشکر کن ک با خانومش خوشه عزیزم ایشالا شمام خوشبخت بشی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم همین حس و داشتم.من و داداشم خیلی صمیمی بودیم ازدواج که کرد خیلی سخت بود ولی سعی کردم دیگه بیخیالش شم.چون زن داره.یه ماه بعدش عقد کردم خودم.قابل تحمل تر شد برام قضیع

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))