2777
2789
عنوان

پنج سال پیش در چنین روزی اولین😢

196 بازدید | 16 پست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

لعنت بهش لعتت

چه کسایی چه جوونی هایی که رفتن زیرخاک

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و اون چشم پزشک بیچاره ای که اینو منتشر کرد،دادگاهی کردن...

آخر هم بخاطر ابتلا به کرونا فوت کرد🥺

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
لعنت بهش لعتتچه کسایی چه جوونی هایی که رفتن زیرخاک

دقیقا 

خداروشکر که گذشت چقدر بد بود 😭

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

وای من چقدر سختی کشیدم تو کرونا، عید و تعطیلی شیفت بودم

خسته نباشی 

چقدر از همون کادر درمان فوت شدن 😞

و اون چشم پزشک بیچاره ای که اینو منتشر کرد،دادگاهی کردن...آخر هم بخاطر ابتلا به کرونا فوت کرد🥺

آخی خدا رحمتش کنه 

چطور شد ؟

ینی اولین نفر بود که اعلام کرد خبرشو تو ایران ؟

وای دوران وحشتناکی بود خیلی بد بود خیلی

خیلی 

هیچ وقت برنگرده

5 سال؟ نه بابا قبل عید تموم میشه 99 دور همیم

چی 

نفهمیدم 

عیچه یادآوری تلخ و مزخرفی!

بله بنظرم نباید از یادمون بره .

آخی خدا رحمتش کنه چطور شد ؟ینی اولین نفر بود که اعلام کرد خبرشو تو ایران ؟

تو ایران که نه

کلا اولین کسی بود که ابتلا به ویروس کرونا رو تو خبرگزاری های چین اعلام کرد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خسته نباشی چقدر از همون کادر درمان فوت شدن 😞

بله دو تا از همکارام فوت شدن،حتی یکی از مادرای تازه زایمان کرده حماقت کرد و از ترس کرونا الکل خورد و بچه ش تو 20 روزگی بی مادر شد، خاطره بدی هست برای من 

جان و جهان من تویی