2777
2789
عنوان

آیا مردا هم دل تنگ زن میشن

408 بازدید | 18 پست

من شوهرم درونگراس اهل ابراز نیس  

منم همیشه زنگ میزنم پیگیر حالش و کاراشم‌ سابقه نداشته در طول روز زنگ بزنه بگه همینجوری زنگ زدم ببینم چیکار می‌کنی حتی بلد نیس چطوری همین حال بپرسه 

من یک شبانه روز نبودم از شبش تا ظهر روز بعد بهش زنگ نزدم خبر داشت رفتم خونه مادرم 

روز بعد زنگ زده بود می‌گفت همینجوری زنگ زدم ببینم چیکار می‌کنی 

آیا می‌تونه دل تنگی ..جای خالی من ...این چیزا باشه ...

اینم بگم من اصلا شب بیرون خونه نبودم زیاد 

و اینکه همیشه هم طرف صبح یکبار هم طرف شب یکبار بهش میزنگم نمی‌دونم عادت کرده انگاری 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم دلتنگ میشن حتی خیلی بیشتر از ما فقط چیزی نمیگن یا خیلی کم ابرازش میکنن وقتی بهش زنگ میزنی حالشو میپرسی خوشحال میشه که یادش کردی اینطور بگم که بخاطره تو دلگرمه زندگیشه اینا رو گفتم چون خودمم همینا رو تجربه کردم و بعدها فهمیدم وقتایی که به هردلیلی نبودم چقد اذیت میشده ولی هیچی نمیگفته تا مثلا از جایی که رفتم لذت ببرم ... دیدی میگی بعده یه روزی که نبودی بهت زنگ زده ببینه چکار میکنی؟این همون دلتنگیشه که اینجوری ابرازش کرده چون نبودنت و اینکه مثه همیشه بهش زنگ نزدی و صداتو نشنیده براش سخت بوده.. خیلی از مردها اینجوری هستن واقعا هم عاشقه زن و زندگیشونن .. نمیشه اسمه این کارشون رو ایراد گذاشت چون مردها با زن‌ها فرق دارن اگر بخوان هی ابرازه دلتنگی کنن خوده ما زنها حالمون بد میشه چون دوست داریم مردمون با جذبه باشه و محکم که ما بتونیم براش خودمونو لوس کنیمو ناز و عشوه بیایم... به نظرم از این قضیه خوشحال باش چون داری کناره یه مرده واقعی زندگی میکنی

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
هیچکس جوری نیس ک بلد نباشه! ابراز علاقه بلدی نمیخواد ادمی ک خودش بخاد ابراز علاقه ام میکنه

اره عزیزم بلدنیست مصلا من بعد زایمانم گریه میکردم درد داشتم بالاسرم بود بلد نبود نوازش کردن رو 

دستش یک جوری گرفته بود قشنگ می‌فهمیدی یاد ندارع دلبری بلدنیست 

در کدوم حد گلم

اینکه زنگ بزنه بگه خواستم ببینم چیکار می‌کنی مثلا 

پیش میاد زنگ بزنه بگه عزیزم نبودی نگران شدم و اینا 

ولی اینم بگم مرد ی بخشی از محبتش با رفتار نشون میده ی بخش با کلام 

شوهر من اوایل خیلی سختش بود زبون به محبت باز کنه جدی دارم میگم به خدا ولی بعد مدتی دیگه خوب شد الان قربون صدقه می‌ره و‌...

آره عزیزم دلتنگ میشن حتی خیلی بیشتر از ما فقط چیزی نمیگن یا خیلی کم ابرازش میکنن وقتی بهش زنگ میزنی ...

مرسی عشقم که کامل با حوصله جوابمو دادی 

آره حس کردم خودمم 

شوهرم اصلا سابقه نداره در طول روز همینجوری بزنگه 

اون روز وسط کار و روز. چه دلیل دیگه ای داره آخه 

فک میکنم چون هرشب میومد من  وبچه تو خونه بودیم اونشب نبودیم دلش گرفته 

اینکه زنگ بزنه بگه خواستم ببینم چیکار می‌کنی مثلا پیش میاد زنگ بزنه بگه عزیزم نبودی نگران شدم و اینا ...

نه سوهرمن فقط رفتاریع 

مثلاً چیزی بگم میخره زنگ بزنم سریع جواب مبده 

جواب نده حتما زنگ میزنه کارداشتی بچمونو خیلی دوست داره 

بخاطر من با خواهرش دعوا کرد چون بد حرف زدن

نه سوهرمن فقط رفتاریع مثلاً چیزی بگم میخره زنگ بزنم سریع جواب مبده جواب نده حتما زنگ میزنه کارداشتی ...

می‌دونه چاره چیه؟

فقط تا میتونی کلامی بهش محبت کن 

واسه من جواب دادتا حد زیادی 

شوهرامون مثل همن واقعا زن و زندگیشون دوست دارن اما بلد نیستن بیان کنن احساستشون 

می‌دونه چاره چیه؟فقط تا میتونی کلامی بهش محبت کن واسه من جواب دادتا حد زیادی شوهرامون مثل همن واقعا ...

اره دقیقا 

منم واسه همین گیر نمی‌دم که چرا اینجوری نمبکی اونجوری نمیگی همینکه قلبا میخواد مارو و تلاش می‌کنه و دوست داره زندگیش 

همین کافیه 

در کدوم حد گلم

الان توو تاپیکت اغلبه مجردها با تجربه‌ی روابطه دوستی‌های ناپایدار میان نظراته عجیب غریب بهت میدن...

میدونم همینقدر که پیگیره این قضیه هستی یعنی یه خانمه بروز و امروزی هستی که عمق و کیفیته زندگیت برات باارزشه..برای همین هم صادقانه بهت میگم مَردِ تو ابرازه علاقه میکنه همه‌ی مردها ابرازه علاقه میکنن ولی مرد با عمل و رفتارش و زن با گفتارش...زبانه‌بدن هم که بماند هر دو طرف دارنش...این تفاوت‌های مرد و زن باعثه زیباییه زندگی میشن.. و اینم بگم که مردها خیلی موجوداته عاطفی هستن و توی روابطه عاطفی خیلی بیشتر از زن‌ها آسیب میبینن ولی فقط نشونش نمیدن.. خیلی مقاله در این رابطه وجود داره میتونی در موردش مطالعه کنی .. مردها هم دلتنگ میشن ...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..